Jaký humor mám nejraději? Odpověď přirovnám k filmům. Dříve jsem měl rád francouzské komedie, nyní dávám přednost spíše humoru v anglických filmech. Je mi nyní bližší. České komedie a náš humor mám také rád, ale nesmí být příliš vulgární. Naprosto však nemusím americké komedie a jejich humor.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám rád všechny druhy humoru, pokud není stupidní, nebo se nejedná o sitcomy s konzervovaným smíchem. Nejvíc ale tzv. suchý anglický humor, nebo humor situační.
0 Nominace Nahlásit |
Nemám to definované, některé vtipy se mi líbí a jiné ne a nezáleží odkud pochází, jaká je pointa a pod Stejné je to i s humorem, ten je jen jeden. Záleží, kde humor začíná a končí. Každopádně se to mění s věkem.
0 Nominace Nahlásit |
Černej, situační, britskej a hříčky se slovy jak v češtině, tak v angličtině. Taky nemusím americkej a podobně, nemám ráda zbytečné vulgarismy a nechutnosti, všeho střídmě.
0 Nominace Nahlásit |
Těžko říci, je to také podle momentální nálady. Celkově mám rád humor Haliny Pawlovské, Iva Šmoldase a nedávno jsem natrefil na spisovatele Martina Cabikara, to se mlátím smíchy. A co se vtipů týče, je mi to jedno, pokud se má bránice řádně zachvejě.
0
před 3016 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |