Prosím napište mi co je podle vás nejstrašidelnější horor. Také můžete napsat horory, které by jste mě doporučili. Jsem velký fanda hororů a už se u hororů nebojím a viděl jsem jich strašně moc tak budu rád za každou odpověď. Předem Děkuji. 😁
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 2566 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
V Zajetí démonů 1, 2 (v originále: The Conjuring)
Annabelle 1, 2
Insidious 1, 2, 3 (první dva díly jsou nejlepší)
A osobně mám nejraději V Zajetí démonů, je to docela nářez od začátku až do konce filmu, oba dva díly dosahují stejných kvalit :) ale jinak zvážit, kterej horor je úplně nejvíc strašidelný, to je docela náročná otázka :D Ale jestli máš rád duchařiny, mrkni na tyhle filmy, určitě zaujmou :)
Ještě jsem si vzpomněl na tu „novinku“ od Kinga – „TO“ v originále „IT“ – doporučuji :)
Upravil/a: cizrna
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Devy Nahlásit |
V mých letech je horor už jenom pokleslý žánr, který vnímám jen útrpným úsměvem. Ale pamatuju si, že jsem ještě jako školák viděl Psa baskervilského a nemohl jsem kvůli tomu spát. Mého syna pak kompletně vyděsil Vetřelec. Takže doporučovat nechci, každého vzruší něco jiného. Takoví ti zombie a upíři mi přijdou vysloveně směšní.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji Saw. Asi po deseti minutách sledování tohoto hororu jsem ho vypnul a smazal z tabletu z důvodu, že byl velmi strašidelný.
0 Nominace Nahlásit |
No, noční můry budeš mít spíš ze srdcervoucího, šokujícího dramatu než hororu. Kolikrát mě ale i stará stylizovaná pohádka dokáže vyděsit více než horor. Cizrna ti doporučil to nejlepší co za poslední roky vyšlo, pokud by si chtěl typ i na hry a nevadí ti adventury, zkus Scratches: Director's Cut, Layers of Fear nebo o něco akčnější Call Of Cthulhu: The Dark Corners of The Earth.
Upravil/a: Lurius
0
před 2566 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší horory za posledních 10 let:
https://www.kinobox.cz/clanek/13283-nejlepsi-horory-za-poslednich-10-let-podle-kritiku-radi-utec-do-chaty-v-horach?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Horory nesleduji, jednou jsem viděla kousek filmu „Předčasný pohřeb“,
nedokáži si představit, že by byl někdo pohřben zaživa. ☹
https://www.csfd.cz/film/1686-predcasny-pohreb/prehled/
Raději humor! 🙂
Keplere
Ale já našla, našla! Nějaký pro děti loutkový.
Pak slovenský taky pro děti.
Že se nestydíš mi takhle věšet BU.ÍKY na nos 😁