V některých obchodech nabízí oblečení tzv. legíny. V některých je název džegíny. Podle mě je to stejné. Jaký je tedy rozdíl mezi džegínami a legínami?
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, gagaga, gecco před 2795 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podívejte se na fotografii, jak vypadají džegíny.
"Se zeštíhlujícími džegínami získáte pohodlí legín a moderní
vzhled značkových džín, které máme všechny rády. Jakmile si je
oblečete, ihned pocítíte úžasné pohodlí a budete šťastná, protože
jsou nejen mimořádně příjemné, ale také vypadají skvěle!
Nadzdvihnou a vytvarují hýždě
Tajemství spočívá v dokonale přizpůsobivém širokém pásu, který vizuálně skryje přebytečnou kůži a tukové polštářky v oblasti pasu. A nejlepší na nich je push up design – budete nadšená, až se uvidíte v zrcadle." atd.
"Legíny (leggings) jsou z velmi pružného materiálu, mají pružný pas, těsně obtahují nohy. Nemají zip a většinou ani kapsy. vyrábějí se v různé škále síly vlákna – od punčochových po pevné, které se dají nosit i místo kalhot
Džegíny (jeggings) jsou kombinací legín a džín. Jedná se o upnuté kalhoty vyrobené z džínoviny s vysokým podílem elastanu, tedy vysokou pružností, které přiléhají a vypadají téměř jako džíny, ale zároveň jsou pružné skoro jako legíny.
A posledním termínem jsou tzv. tregíny. Tregíny jsou v podstatě
podobné džegínám, až na to, že tentokrát to jsou libovolné kalhoty.
Platí však to samé, jsou to kalhoty z velmi pružné a obepínající
látky."
http://poradna.stylomat.cz/kalhoty-x-leginy-x-dzeginy-jake-jsou-v-tom-vlastne-rozdily/
Přidala jsem vám ještě tregíny.
Upravil/a: annas
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?led Nahlásit |
,,Džegíny'' mají, řekla bych, vypadat jako džíny. Abych byla upřímná, legíny moc nemusím, takže jen odhaduji význam.
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, JájsemRaibek, gecco
před 2795 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Džegíny jsou z trochu pevnější látky- jakési bavlněné směsi, a
mají připomínat džíny, tudíž by se dalo řící, že jsou to spojené
džíny a legíny.
Zatímco legíny bývají z měkké látky a přilnou na nohy a zadek lépe (
proto LEGíny- leg je noha).
0
před 2765 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, džegíny jsou z rifloviny s elastenem, kdežto leginy jsou z bavlny s elastenem. Teda alespoň já mám ty z bavlny nejraději. Mám tyto https://www.lucyto.cz/zeny/calvin-klein-jogger-qs6342e-001/ a ty jsou super.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |