Hodně trpím na suché a hodně popraskané ruce a zkoušela jsem různé krémy, ale nikdy to vůbec nepomohlo. Poradil by mi někdo jaký krém nebo mast na to pomáhá ?? Předem děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4995 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už moje babička používala Kamil. Já si ho teď taky kupuju 🙂 Velkou plastovou tubičku na doma a malinkou s kytičkama do batůžku 🙂 Určitě doporučuju! Indulona je moc mastná a efekt není dlouhodybý 😉
0 Nominace Nahlásit |
Já používám „obyčejnou“ měsíčkovou indulonu.Na suché, popraskané i „omrzlé“ ruce mi vždycky pomůže.
0
před 4995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
indulona je dobrá , já nyní používám krém s mastichou a ten je úžasně hojivý na všechno
0
před 4995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
když je potřeba, aby to rychle zaschlo a vsáklo se do rukou, ideální je tělový mlíko
0
před 4995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měsíčková mast"Alter Heideschafer"v lékarně,je výborná,velké balení a dá se použit na různá hojení.
0
před 4995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ahoj, za sebe musím doporučit krémy od Weledy. Mám dlouhodobě problémy se suchou pokožkou, kůži na rukou mám často popraskanou, v zimě opravdu až podrážděnou a dělají se mi dokonce prasklinky, které dost nepříjemně bolí. Jediné, co mi zatím zabralo je tenhle krém http://www.lekarna.cz/weleda-mandlovy-krem-na-citlivou-pokozku-rukou-50ml/, ale slyšela jsem od známých pozitivní ohlasy i na další krémy od téhle značky..Ruce po něm vydrží dlouho hebké a krém je opravdu příjemný
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |