V simpsnech jsou miliony narážek, hlavně na filmy, a někteří lidé, kteří neznají, to pak prostě nepochopí a celej ten seriál je míjí. Ale i já sám mám pocit, že mi takovejch 90% obsahu uniká :) Jsou tam věci v pozadí, který tam probliknou možná tak na vteřinu a ty jsou často vtipnější než to na co „je záběr“ :) Ale co mě štve ze všeho nejvíc je to, že mi simpsni kradou hlášky. Často tam zaslechnu něco co říkám já osobně už třeba 3 roky, co jsem osobně vymyslel, a pak to najednou řekne Houmr v nějakým dílu natočetým v roce 2013 a když to pak použiju mezi lidma, tak říkaj „nojó, to bylo v simpsnech“, to mě vždycky nasere že to nemá obdoby :))
http://www.odpovedi.cz/otazky/proc-se-babickam-a-dedeckum-nelibi-simpsonovi
Doplňuji:
Jen to dopíšu, kouknu na Simpsnovi 24×09 a na začátku dílu Homer říká
Marge „jó mami, slíbilas to“ a Marge: "kolikrát ti mám říkat abys mi
neříkal – mami – " :))
Upravil/a: bolak
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, RyuzakiKate, zjentek
před 4093 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nich nepřemýšlím, bavím se.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4093 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejedná se o zábavu pro mne, můj vkus je narosto jiný ☹
Co si o tom seriálu myslím, raději si nechám pro sebe 😁
0 Nominace Nahlásit |
Rovnaký s mojim psom. Keď zbadá, že idú Simpsonovci uteká s krikom vypnúť televízor
0
před 4093 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když před lety začínali, tak se člověk zasmál, teď už je to jen trapárna. Jako Dallas nebo Růžovka. Když to rok neuvidím, nic se neděje.
0
před 4092 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bolak, autorské právo vám nič nehovorí? Buďte ako Američania (tí žalujú každého za všetko napríklad firmu MacDonald za obezitu), žalujte ich, dokážte, že to ukradli od vás a utopíte sa v „balíku“… Možno… Preslávte český humor!
no to bych moch, ale těžko by se mi dokazovalo že to vodemě vopsali :) a už sem si vzpomněl co vlastně, několik let prosazuju jako jméno pro potomka Tyranosaurus Rex, pokud to bude kluk, a v jednom díle poslední série se simpsni setkali z cool rodinou, který měli syna a tomu říkali T-Rex :)) to mě dostalo..