Omlouvám se, ale když jsem napsal díky, mělo to kecy…
Když třeba vlastníte nějakou značku, billboard, cokoliv a jdete
městem/obcí a vidíte to a je to jen díky vám, jaký toho máte pocit? Mě
to vždy nakopne něco dělat a rozrůstat se.
Bylo to myšleno ve stylu: Jaký máte pocit, když vidíte ve městě něco, co jste dokázali svojí prací a všichni to maj rádi a nebo to využívají.
Zajímavá 0 před 3392 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mohu se vyjádřit jen k subjektům kdy jsem se na jejich realizaci spolupodílel a tehdy jsou moje pocity rozporuplné nebo zklamáním. Mám radost při pohledu na děti ve školce kterou jsem v rámci akce „Z“ pomáhal s lopatou v ruce budovat. Jsem smuten když vidím chátrající objekty u nichž jsem svého času zahajoval financování a na kontrolních dnech společně s ostatními účastníky na kontrolních dnech hodnotil průběh jejich realizace /kupř. i vodního díla Gabčíkovo/. No a zklamaly mě produkty z nemocniční kuchyně, které nám byly nabízeny v době mého pobytu na zdejší JIP /neboť tam jsem odpracoval mnoho hodin kvůli přijetí dcer do mateřské školky/.
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
je mi 15 a nic takového nemam ale nejspíš bych se cítil že jsem něco dokázal a trochu i pyšně ale zároveň jak už jste napsala bych chtěl dosáhnout ještě větších úspěchu abych nebyl jen na tom billboardu…
Upravil/a: huky
0
před 3392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moc mě nezajímá co jsem dělal dřív, z 90% se zaměřuji na budoucnost.
0
před 3392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když vidím svůj ohňostroj na videu, vždy si říkám, tohle udělám příště trochu jinak.
0
před 3392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |