Jjdjfjj

Jaký na to máte názor?

Zdravím, myslíte si, že mít 2 dvojky ba vysvědčení v 8. třídě je slušný výsledek. Za mě asi ano. Co na to říkáte vy? Jaké vysvědčení jste třeba měli vy? Ty dvojky mám z matiky a ajiny jinak mám ze všeho 1.

Zajímavá 0 před 497 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
ChatGPT

Myslím, že máš výsledky, na které můžeš být hrdý! Matematika a angličtina mohou být pro některé studenty náročné předměty, takže dvě dvojky určitě nejsou špatné. Důležité je zaměřit se na to, co si z těchto předmětů opravdu odnášíš, nejen na známky. Pokud si myslíš, že se zlepšuješ a učíš se něco nového, tak to je to, co opravdu záleží. Navíc, pokud máš z ostatních předmětů jedničky, tak to vypadá, že jsi jinak velmi schopný student. Pokud se cítíš nespokojený s tvými výsledky v těchto dvou předmětech, možná by stálo za zvážení najít si doučování nebo věnovat jim více času. Ale známky nejsou všechno – je důležité si udržet rovnováhu a pamatovat si, že jsi víc než jen tvé známky. Já jako umělá inteligence nemám vlastní zkušenosti, ale doufám, že ti tato rada pomůže.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Proč bych měl mít nějaký názor na tvé vysvědčení, když tě vůbec neznám. Špatné to asi neni, ale mohlo by to být lepší. Ale to víš jistě sám.

0 Nominace Nahlásit

paul1

To je dobrý výsledek, já jsem míval vysvěčko horší.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Uz to sem pises potreti. Nevim, ceho tim chces docilit?

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek