Tak já jsem udělala můj rekord asi včera, protože jsem vstávala v pátek před polednem (byla jsem po noční směně) a spát jsem šla v sobotu ráno o 1/2 6, takže jsem byla 17.5 h vzhůru.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, iceT, bobánek, Lilix, monkey před 5126 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Normálně vstávám okolo šesté a chodím spát kolem jedné až druhé,
což je 19–20 hodin.
Můj rekord byl myslím něco kolem 48 hodin, ale už je to dávno.
0 Nominace Nahlásit |
Nejdýl to bylo kolem dvaapadesáti hodin,jednalo se o taneční maraton.To už jsem byla tak přetažená,že ne a ne usnout.Nakonec jsem spala čtyři hodiny a byla jsem vyspaná.Druhý den se to ozvalo-normálně jsem omdlela.Já toho všeobecně moc nenaspím.Ale jít někam na taneček,tak spát nemusím ještě dneska.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, dagry
před 5126 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dvaačtyřicet.
Dvacet jsem dával běžně ještě na gymnáziu o pátcích, kdy jsem vstával v pět a pak byl večer stejně do jedný vzhůru :{)>
0 Nominace Nahlásit |
Před pár lety jsme vydrželi i 3 dny nespat,ale dneska,když nemám noční,tak už usínám u začátečních titulků u filmu,kterej začíná ve 20.hodin. :(
0 Nominace Nahlásit |
46hodin – pracovní maraton, někde mám fotku, kolik energy drinků sme vypili, abychom to zvládli dodělat
0 Nominace Nahlásit |
já nespal 45 hodin protože jsem musel dodělat zakázku a stihnout termín.pomohla mi hodně quarana v tabletách.tehdy jsem ale porušil dávkování a pak lítal jak veverka závislá na kofeinu.zorničky roztáhlé a velice akční chování:-)spánek po té byl 12ti hodinový což je také můj rekord…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |