Hodlám pozvat okolo 25–30 lidí. Problém je, že to jsou skupinky a někdo se třeba i nezná. Zajímalo by mě jaký program je lepší, jestli nechal volný průběh alkoholu, nechat puštěnou hudbu nebo vytvořit menší turnaj, rozdělit náhodně lidi na dvě az 4 skupinky a udělat jim turnaj ze spoustu disciplín.
Zajímavá 0 před 2080 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na oslavu narozenin stejně jako na svatbu apod. bych volila
jen tichou hudbu → takovou, která by hosty nerušila v hovoru.
Navíc bych si dobře rozmyslela, koho pozvat. Podle mne nemá smysl sezvat společně lidi, kteří se navzájem neznají a pravděpodobně si nebudou mít co říci.
Dala bych přednost několika menším oslavám v „sourodých
skupinách“.
_______
Program bych nechala samostatně a připravila bych jej
„na míru“ těm, koho bych na něj chtěla pozvat.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Rokio, aliendrone, Edison
před 2080 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ono záleží na tom, co to bude za lidi. Pro mnohé je ORGANIZOVANÁ zábava dost OPRUZ! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Nezvat nikoho, kromě rodiny. Je nesmysl dělat bombastickou oslavu čehokoliv. A zvlášť pokud je ti pouhých 18.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to viděl na pořádnej grupáč… 😁 Jinak na tohle se docela dobře hodí bowlingovej turnaj… Ale pozor, nutnost mít připravený hodnocení, výsledky, ceny…
0
před 2080 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem to slavil pomocí jablečného vína. Program to byl zajímavý.
0
před 2080 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je moderní doba, nic není tabú, což takhle švédské trojky
0
před 2079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, osmnácté narozeniny rozhodně musí být něco extra. Sám jsem si se svou oslavou dal celkem záležet. Dokonce jsme si z https://fotokoutek.fun/fotokiosek/ objednal fotobudku, díky které jsme si s přáteli mohli pořídit spoustu úžasných fotek, při jejichž focení byla super zábava.
0
před 1712 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já jsem teda spíš pro volnou zábavu. V průběhu večera se prolomí ledy a každý si oslavu užije. Mě by hraní her nebavilo a akorát bych se těšila, až budou u konce 😁 Když jsem dělala vloni oslavu já, tak jsem si půjčila z https://rental.economic-service.cz/kategorie-produktu/zvuk/ ozvučení, a když měl každý už nějaké to pivo, tak jsme zpívali a to byla zábava na celý večer, takže doporučuji mikrofon a české písničky 🙂 .
0
před 1641 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |