Proč by to mělo být na škodu? Patří to k základní receptuře
jednotlivých druhů whisky, která jí dává nezaměnitelný charakter.
Třeba skotská whisky je z ječmenného sladu. https://cs.wikipedia.org/wiki/Whisky
Jinak slad je název pro naklíčené a usušené obilné zrno, může to být
i kukuřice, žito aj, podle výrobce. Sladování se provádí za účelem
rozštěpení polysacharidů na jednodušší cukry, což umožňuje vlastní
alkoholové kvašení.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
V USA se whisky vyrábí z kukuřičného sladu, min. 51%. Proto se pravověrní milovníci whisky vyhýbají bourbonu a tvrdí, že to ani není whisky.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |
Online hry |
Hádanky a hlavolamy |
Ostatní volný čas a hobby |