Na schovávanou,Slepá bába,Člóbrdo a taky céčka. Zrovna hraji čáru heč !
0
před 3565 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
PC
Společenské:
( Hraji společenké,ale spíš jen karetní ,enbo pár stolních)
Venkovní atd.
To jsou moje nej hry ;)
0
před 3565 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna nedávno jsem narazila na skvělý web https://parimehry.cz/ který je jeden z mála aktualizovaný a nabízí recenze k hrám, které jsou zdarma a dle syna i jsou dost dobré :D
0
před 674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
u nás vedou klasické dostihy a člobrdo,ale mám ráda i vzdělávací hry, snažím se ted děti vést škola hrou, tak jsem nakoupila na procvičení matiky a angličtiny různ karty a deskovky
0
před 290 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
máme matematickou hru piráty na sčítání,akorát ta je pro mneší, ale koukni na aaaskolak, tam jsem právě brala i lingolandiu na slovíčka a mají tam toho hodně, uvidíš co tě zaujme
Jo? Je ta hra jednoduchá na pochopení? Jak dlouho tak zabere? Co jsem se tak zběžně dívala, tak vypadá moc hezky, ale moje děti moc dlouho pozornost neudrží, tak by mě zajímalo, jaký je tam zhruba herní čas?
No, v té hře stavíš železnice a těmi propojuješ různá místa… No a pokud budeš mít zájem, koukni se na unboxnow.cz :) Tak k té hře najdeš informace :)
No, já jsem zastánce deskových her. Takových, u kterých se všichni sejdeme a trávíme společně čas. Teď mám moc ráda hru Jízdenky, prosím! Evropa. To je pro mě po dlouhé době hodně povedená hra a hlavně jednoduchá na pochopení. Jakou hru máte rádi vy?
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |