Avatar uživatele
anonym

Jakým způsobem vylepšujete nebo používáte nanukový dort?

Používáte něco najeho vylepšení, vaječný koňak, oříšky, pokud je vanilkový, tak kousek do kafe apod. apod.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? aramah, Drap, Sůwa, Damiana, briketka10, anonym před 4415 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

když mám karamel, tak si jím pokapu celou porci a to je pošmáknutíčko :))
Doplňuji:
no huxo na koňak jsem teda zapomněla zase áchjo..

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Šlehačku a tekutou čokoládu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

vaječný koňak, whisky, rum, cokoliv :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nejraději mám „nanukáček“ s ovocem naloženým v rumu, s griotkou nebo višněmi v rumu. Troška alkoholu určitě dodá nanukovému dortu ten správný „šmrnc“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
M.

Nejčastěji jen tak. :)
Jinak čokoláda, jahody, šlehačka,..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

tak to nějak nemusím

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Já mám jakoukoli zmrzku ráda jen tak, ale manžel miluje velikánské ozdobené poháry, takže je vyrábím. Hodně sice používám Monin sirupy, ale to je jen taková rychlovka:-)
Jinak… Karamelovou polevu si vyrábím – ale dost hořkou – nechám karamel opravdu hodně přepálit, pak vliji trochu 40% smetany a rozvařím. Politou zmrzku ještě posypu nasucho opraženými a poté nasekanými pistáciemi.

Výborný je i pohár à la štrůdl – jednou jsem ho ochutnala ve Vídni a doporučuji – taková rakouská dobrota ve stylu Hot love:-) Rozvaříš jablka s cukrem, přidáš rozinky , trochu rumu, strouhanou citronovou kůrou a skořicí (lze přidat i trochu badyánu). Zmrzku (nanukáč) dáš do poháru, na to tenhle horký přeliv. Jako „tečka“ tam patří šlehačka a trochu osmažené strouhanky z drcených máslových sušenek – ale bez toho je to také skvělé.:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

používám ho tak že ho zbaštím…

jinak třeba polevy,ovoce,rum atd…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Já ho používám tak, že ho sežeru. Tak je nejlepší.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

ovšem, jestli tu čokopádku teď hned nesež…!

před 4415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

a já nic :((
zítra musím do Glóbu a vyhraje to místo ocásků vobyčejnej polárkáč,
čokoládu mám doma, karamel nee, ale to je fuk..

před 4415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

Ihned po přečtení otázky jsem doklusala k mrazničce a už mám před sebou porcičku čokoládového nanukového dortu. Na něm jen čepička ze šlehačky, příště vymyslím něco lepšího…Hned je svět veselejší 🙂.

před 4415 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

jsem jej dojedl a tak jsem položil dotaz

před 4415 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek