Přešla jsem s poštou na gmail. A teď koukám, že mi to odesílatele pojmenovává křestními jmény. Mám problém s tím, že mi to klienty zobrazuje jako „Lucka, Petr, Franta“ místo toho, aby to ukazovalo příjmení. Těžko se v tom nyní orientuji. Nenašla jsem možnost změnit nastavení. Jde to?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kapka před 3440 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám také gmail. Prošla jsem maily a dívala se, kdy se objeví křestní jméno.
Křestní jméno se objeví jako odesilatel, když napíši třeba na mailovou adresu formátu Blanka Veselá @ .....
Pak se mně jako příjemce objeví "já, Blanka (2) – odpovídá-li z doručeného mailu. Pokud píše ona jako první, objeví se rovněž jen Blanka.
Když má adresa křestní jméno a příjmení objeví se tedy první část, křestní jméno.
Nebo si mailovou adresu kolaloka@.. zapíši do adresáře jako Blanka Veselá, tudíž se objeví první část, kterou mám zapsanou v adresáři,, tedy Blanka. .
Jestliže má mailovou adresu třeba Novotný, tak se vám jako příjemce objeví Novotný.
Má-li někdo mailovou adresu třeba konvalinka@… a není uvedené víc, tak dostanete dopis od adresáta konvalinka.
Nikde v nastavení není nic uvedené, vypadá to tak,, že zveřejňují část adresy, pokud má adresa dvě části.
0 Nominace Nahlásit |
nejde.
možno iba u majiteľa účtu v google+ alebo priamo v účte schránky.
;-Q
0 Nominace Nahlásit |
Děkuji za odpovědi. I za soukromou. Asi jsem otázku špatně zformulovala. Používala jsem volny.cz. Byla jsem zvyklá, že se mi v seznamu pošty ukazovalo jméno a příjmení odesílatele – samozřejmě, pokud je měl ve svém nastavení uvedené. Přetáhla jsem na gmail veškerou komunikaci z volneho. A maily, které dřív měly v záhlaví, že jsou od „Marie Nováková“ nebo „Petr Veselý“, se na gmailu zobrazují jen „Marie“ a jen „Petr“. Archiv mailů z volného má na gmailu podobu stovek Marií, Jan, Petrů,… Hledala jsem, jestli je nějaká možnost změnit zobrazování jména odesilatele v mém zobrazení došlých mailů
Opravdu nevím, ale zajímalo by mě, jak jste „přetáhla veškerou
komunikaci“ z volneho na gmail.
To jako i ty stávající maily na VOLNY.cz ?
Jak?
Děkuju moc…
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |