Když mám třeba fotku mostu z nějakého místa, a chci vědět odkud přesně to je, tak podobně jako funguje ten porovnávač obrázků skrz google vyhledávač, jestli už je možnost vyhledávat i mezi obrázky implementovanými v google street view?
Jo, a můžete mi někdo říct, jestli jsem použil to slovo „implementovat“ ve větě správně? Já se teď učím nový slova ze slovníku, ale úplně přesně ještě nevím co znamenají, a kde se dají použít.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Damiana, briketka10 před 4165 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak můžeš zkusit udělat screenshot toho obrázku, dát to do vyhledávače obrázků a podle popisu nalezených stejných/podobných obrázků zjistit odkud to je.
1Kdo udělil odpovědi palec? HarpPlayer
před 4164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Toto zatím nelze, pokud je mi známo. Na jedné universitě pracují na SW, který bude umět prohledat web a vlastní zdroje a podle snímku najít konkrétní místo, je k tomu ale potřebná obrovská výpočetní kapacita a každý nemá doma cluster. Takže se to bude používat nejspíš centralizovaně.
0
před 4164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bedy: to právě nic nenajde, ale myslel jsem si, že když mají databázi milionů fotek z google street view a navíc i poskytují možnost hledat podobné obrázky, tak že by mohla být v nějakém tom google earth nebo jiném softwaru nějaká vychytávka, která by zkombinovala obě tyhle funkce
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |