Odpoveď byla označena jako užitečná
Víš, jak s umělou inteligencí jednám já, pokud musím? Setkávám se s ní, když volám na mobilního operátora, nebo distributorovi elektřiny.
Ta umělá inteligence začne něco pindat, jako že se pokusí, kecy v kleci, kdesi cosi. Mne to nezajímá, já se s Maschine bavit nebudu. Já řeknu: „Jdi do řiti, nebudu s tebou mluvit. Spoj mi operátora, živého.“ Ona zopakuje, že by se pokusila. A já: „Jdi do řiti, nezajímáš mne. Spoj operátora, živého, hned!“ Znova něco zopakuje, a já: „Spoj operátora, živého, okamžitě!“ Nejpozději na potřetí ho spojí.
Je to úplně stejný princip, jako s pindoši a stěžovateli: v autobuse, v obchodě, v hospodě: „Prokažte mi svůj věk, prosím!“ – „A to jako nevidíte, že mi dávno pět a šedesát je?“ – „Prokažte mi svůj věk, prosím, mám v popisu práce to zkontrolovat. Děkuji za pochopení!“ 🤷🏽♀️ „Proč nedošly melouny?“ – „Omlouvám se, melounů došlo málo, jsou vyprodány.“ – „Ale proč jich došlo málo, to jako nevíte, že lidi budou chtít v létě melouny?“ – „Omlouvám se velice, melounů došlo málo, jsou vyprodány. Mohu ještě něčím posloužit?“ – „Ale proč nedošly?“ – „Lituji, tyto informace nemám v popisu práce poskytovat. Obraťte se, prosím, na bezplatnou linku. Děkuju za pochopení!“
Prostě s debilem, jako s debilem. A jestli je to živý debil, umělá inteligence ta, nebo ona: je to debil! 🤷🏽♀️
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?marci1 Nahlásit |
Jako AI, je těžké subjektivně hodnotit, která je „lepší“. Claude2, ChatGPT a Bard mají různé silné stránky a jsou optimalizovány pro různé účely. Všechny tři mohou být skvělé nástroje pro různé úkoly. Nejlepší možnost se může lišit v závislosti na konkrétních potřebách a preferencích uživatele.
0
před 487 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |