Elkon, Káně, Filcip, Rokio, Disraeli… Ti všichni. ☝
Není vhodnější doba pro zásadní otázky, než ta novoroční, plná náklonnosti a porozumění. 👈
Také Vám tímto od srdce přeji šťastný nový rok, pln pevného zdraví (otázka je tedy míněna i jako novoroční přání). 🤝 Děkuju.
Nebývale mne mrzí, jak neuspokojivě zde postava zjenteka formou jeho příspěvků vystupuje, tedy že nepracuje ideálně a podle vize/pomyslného konceptu. Taktéž trápí skutečnost, že jeho snažení (přestože typicky autistickým projevem) je zde obecně připodobňováno jakémusi chucpe Rokia.
Pokud si představím například i možnost, že veškeré dosavadní zdejší příspěvky coby reakce na příspěvky zjenteka by mohly být přisouzeny pouze jednomu autorovi pod různými nicky, tedy vycházet všechny z jediného pera, zdá se, že pak by se muselo jednat o mimořádného ubožáka (z čehož tedy upřímně až mrazí a u mé maličkosti působí trpce svíravé duševní pocity).
Ještě někdo další by chtěl přispět odpovědí?
PS: Zjenteka hluboce omlouvám, pokud se opravdu nejeví dostatečně podlézavcem, tedy typicky „Čechem cyklistou“. Nevím, nemohu soudit, snaží se.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, Savier před 4 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ty nejsi, stejně jako to pako ze Znojma, schopen pochopit, že jsi mi ukradenej. A pokud jde o nervy, tak ty nemáš hlavně ty. Protože tu neustále fňukáš, že ti někdo ubližuje. Tak sem nelez a neotravuj zde svými hloupými výlevy. Budeš mít klid a ostatní také. Tohle je poradna, ne sanatorium duševně chorých. Není žádná povinnost neustále sem cpát nesmyslné výlevy chorého mozku. Poradny jsou k tomu, aby se mohli zeptat běžní lidé na smysluplné věci, na které nenajdou odpovědi jinde. Ne sem neustále hrnout hovadiny.
0 Nominace Nahlásit |
Mně je to spíš tak nějak jedno. ;) Pokud já si někoho dobírám, tak jen pro vlastní potěšení, ne kvůli nenávisti k objektu. 😅 Zkrátka když se to nabízí, tak si občas kopnu. 😅
Nj, tobě též.
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone, Filip84
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Takže >
Brání mi v praktickému provedení jen nenažranost a stupidita havloidního státu (daň z lihu). Tu bych platit NECHTĚL! Ještě tak kdyby se využila na nějaké relativně rozumné účely (zdravotnictví, školství, budování infrsastruktury aj.). Jenže aby z mnou vydřených hodnot byl honorován šmejd, jako je např. Zelenský nebo pizda třísvetrová? 😮 Sry bejku, prostě MUSÍŠ žít! Tak lehce se z toho současného svrabu nevykroutíš. 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
Mám tě rád takového, jaký jsi.
Přeji ti také pěkný začátek nového roku 2025.
0 Nominace Nahlásit |
El koň, " Poradny jsou k tomu, aby se mohli zeptat běžní lidé na smysluplné věci, na které nenajdou odpovědi jinde. "
A to platí i zde?
Vlož sem něčeho takového výpis.
Domýšlivče! 🤦♂️
elkon: Já, spíš, nechápu, proč se ptá, když ty odpovědi ani nechce vzít na vědomí? Tak se neptám, ne? Jednoduché …
JSTE PODVODNÍCI! A ty to víš. Z nich všech, nejlépe!
Budu se tady ptát, dokud vy tady budete podvodníci!
Stále nerozumíš? Neměl by ses, naopak, začít ptát ty, na co se neptáš?
Nechápu, proč se neptáš, na co se ptát máš. Tak se zeptám ne, třeba sám sebe. A přijdu na to, nakonec, ne? Jednoduché jako facka.
Ohýbači reality! 😡
Možná by bylo vhodné aby administrátor na týden toto forum uzamkl poněvadž psychopati se potřebují uklidnit i když u šlechty jedou blbečkové a také nejsou vypnuti.
Ale jako jistě, všichni, ti kdo píší, že se o tebe nestarají a jsi
jim ukradený, se o tebe tak nějak dost starají a zabývají se tebou, jen to
možná nevidí…
Chtě nechtě si prostě viditelný. Přece jen je zjentek místní rockstar a
spolu s Rokiem tváří tohoto webu. 😅 Vzhledem k tapetování, pověsti a
popularitě. Neříkám, že zrovna pozitivní. 😁
Drap, no hlavně tak, jak to celé stojí, to tady stojí pro lidi, pro uživatele, příchozí. Tak, jak celý server vnímá např. zjentek, tak zrovna tak by tento server tady na webu vnímala každá čistá duše, upřímná a bezelstná, která by ho tady navštívila (a bezesporu taky i vnímá, přesně, jako to umí a dokáže ten zjentek).
(Napadá mě, PROČ ASI má filípek nervičky. Přemýšlejme. Inu, někdy skutečně není jednoduché připouštět si pravdy o sobě, o své nátuře, přirozenosti. Zejména trpíme- li úplně jiným přesvědčením, zcestným, takto vlastním, o sobě.)
Filip, v žebříčku pro tebe zastávat místo hned někde po vzduchu, je pro mě docela neuvěřitelné. Přeháníš, ale ok..
A pracovní pomůcky tě nezajímají. Ajajaj…
Ne, jsi za vzduchem, vzduch je potřebný, ty jsi nepotřebný, otravný!!!, kretén, takže daleko, daleko pod vzduchem.
„Jsi mi naprosto a komplexně u prdele. Nemám tě rád, nemám tě nerad, jsi pro mne méně, než vzduch. Kdybys natáhl brko, chybět nebudeš…“
Mohu tvou větu výše použít k jiným účelům coby motto?
Předem děkuji a přeji poklidný zbytek Nového roku. 👌
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1159 | |
Hlada | 1132 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 727 |
Software |