Někomu se líbí světlé barvy, někomu tmavé barvy, třeba podle barvy auta. Jednou jsem dělal nějaké testy do určitého zaměstnání a součástí byl výběr barev, tedy pořadí barev. Barvy byly v podobě barevných kartiček velikosti A6 a bylo jich asi 8 a já jsem je měl seřadit podle toho, jak se mi to líbí. Doma jsem to říkal manželce a ta mi řekla, že podobné testy zná a že je lepší dát světlé barvy na začátek než tmavé. Podle mne je to snad jedno, ale nějací psychologové vymýšlejí úžasné věci, podle čeho rozhodují o přijetí uchazečů. Jak se na to díváte vy a která barva se vám líbí. Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1961 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podle mně to vůbec není důležité, je to jenom záležitost oblíbenosti a vkusu. Psychologové ať jdou do háje, v zaměstnání jsou jiná důležitější kritéria, než jaké barvy uchazeč nosí trencle a jaké barvy má auto. Co takhle hodnotit zaměstnance podle kvalifikace, zkušeností a praxe? Doby, kdy nejvyšší kvalifikací bylo členství ve straně, nejoblíbenější barvou byla rudá a jinak to klidně mohl být blbec, ty jsou už dávno pryč. Bohudíky.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kelt, aliendrone
před 1961 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jediný „barevný test“ který uznávám je ten na barvoslepost. Psychologie NENÍ opravdová exaktní věda – ať si říká kdo chce co chce. :)
Nosím rád černou či tmavě šedou, HODNĚ tmavě modrou a bílou, nicméně nejradši mám „krycí barvy“ (což zrovna výše uvedené vyjma tmy v noci nesplňují), z nichž nejlepší má ten slabingr Predátor, to bych nosil POŘÁD! Ale co už, i bez Predátorova cloackingu si poradím. :)
0 Nominace Nahlásit |
alien: i ten Predátor je milióny let za obyčejnými pozemskými chobotnicemi. Navíc mu to moc dobře a spolehlivě nefungovalo. Amatér!
Mně ten predátoří bazmek připadá dostatečně spolehlivej. Kdybych měl schytat tolik ran co ten oblek než přestal fungovat, tak už bych ho stejně nejspíš nepotřeboval 😉
Máš recht, je to břídil, když ho se vší tou hi-tech technologií trumfne i chobotnička. Ale STEJNĚ by se mi to líbilo… ;) :D :D
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |