marci1

Je fajn, že má Městská policie v Opavě smysl pro humor?

Řidička zaparkovala auto a nevšimla si „zaparkovaného“ zajíce, který se vklínil pod značku jejího vozu. Opavští měšťáci nelenili, zveřejnili foto a ještě složili básničku:
„Tuningove auta fiči, kde co im tam fajně šviči.
Ruzne plasty i napisy, nědodržuju předpisy.
Nikdo něma na našeho, fajnšmekra opavskeho.
Fajny kolor, v znaku skřidla, asi nějel enem z Lidla.
Bo še mu tam cosi krči, enem nohy z plastu trči.
Byl to ušak dozaista, než ho srazil těrorista.“
😄
Zdroj: https://morav­skoslezsky.de­nik.cz/z-regionu/ridicka-v-opave-prijela-domu-i-se-zajicem-ten-byl-vmackly-pod-predni-znacku-2023.html
Obr.: pixabay

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Filip84, cappuccino před 625 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
cappuccino

Odpoveď byla označena jako užitečná

Policajtum za jejich vtipnou reakci tleskam!!

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?marci1 Nahlásit

Další odpovědi
zjentek

Situace nám hodně prozradí a zároveň položí mnoho dalších otázek. Například, na co při řízení motorového vozidla myslí žena (!!!) řidička, když je schopna dostat se do kolize se zvířetem, aniž by o tom vlastně tušila. Haré Krišna 🙏 a buď i ženám milostiv.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Já bych byl, na jejich místě, opatrný, montovat se do baby, že má pod přední značkou zajíce! 😅

V tomto případě měli synci štěstí. bo baba o zajícovi nevěděla, ale od jiné baby by mohli dostat pěknou dršťkovou, možná i mokrým hadrem po pysku. bo ona tam má toho zajice schovaneho, ne, odležet na potom!? 🙄😂😂😂

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

A to šla ještě před vůz, bo si zvedla stěrače 🤦‍♂️

Bože… 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

((;

zjentek

Jóóó táák (prozkoumal jsem detailně obrázek), to je kára Dany H, ranařky od koňů věčně od hnoja! Tak to mně vysvětluje všechno, znám ji.

Nový příspěvek