Doplňuji:
Proč si myslí někteří že ti kterým se paní od GOTTA nelíbí ,k ní
cítí neneávist?Já si jen myslím ,že jen kvuli tomu ,že je paní od GOTTA
Z NÍ MODERÁTORKU OPRAVDU NEUDĚLÁ.Co vy na to??????
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda, anonym, BEAES před 5218 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mě moc nazaujala, je taková křečovitá a moc se snaží,ale třeba to časem vypiluje, nepříjemná mi rozhodně není, ale ta kolegyně co ji střídá na mě působí lépe.
0 Nominace Nahlásit |
Já ji moc nemusím a tak VIP. nesleduji.
3Kdo udělil odpovědi palec? modrypezotek, 1popelka1, annas
před 5218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně se nelíbí, působí trapně. Stojí tam jak prkno, sice už občas hýbne i rukou a usměje se, ale působí velice nepřirozeně.
0 Nominace Nahlásit |
Mně není protivná, ani být nemůže, prtože ji neznám, ale připadá mi
nevýrazná a to si myslím, že by moderátorka být měla.
Doplňuji:
Ale ty jsi původně psala, že ti je protivná a několik vykřičníků, ne
pouze že – cituji: že je paní od GOTTA Z NÍ MODERÁTORKU OPRAVDU
NEUDĚLÁ.
Upravil/a: ReHu
0 Nominace Nahlásit |
Mě teda jako hlasatelka nevadí.Protože jako hlasatelka není nic
lechkého.
Doplňuji:
A že má za manžela GOTTA co natom jsou to taky jenom lidé jako mi akorá
onich se výce mluví ne.
Upravil/a: morče
0 Nominace Nahlásit |
Kdo by k ní mohl cítit nenávist,když ji nikdo pomalu nezná.Mě se taky nelíbí.Působí to opravdu tak nepřirozeně,že se to u nás VIP zprávy shlédly jenom dvakrát.
0 Nominace Nahlásit |
Alexandra: když někdo o někom řekne, že je protivný a zdůrazní to 4 vykřičníky- není to láska, není to ani neutrální… co to tedy je, když ne nenávist? Odpor? – to je bratr nenávisti.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 5218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
lide jsou ruzni, je fajn kdyz v nich umite hledat to lepsi, ne vzdy je to snadne ale ma to smysl … divnej je v podstate kazdej (jak je to prislovi se psem a holi ?) na kazdym najdete tunu chyb.
0 Nominace Nahlásit |
Proč nenávist Oskare??? Tady nikdo neodpovídal nenávistně,jenom všichni řekli svůj názor,a žádný z nich nebyl nijak urážlivý.Mně se paní Gottová taky zdá neslaná,nemastná i když proti ní nic nemám.Je to taková tichá a hodná paní,takže se na moderátorku moc nehodí.
Doplněno: Známý člověk musí počítat s tím,že ho budou ostatní kritizovat a pomlouvat,ostatně to děláme i mezi sebou,akorát se o tom nepíše.Takže opakuji,že když je někdo někomu protivný,není to totéž co nenávist.
0
před 5218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja to vidim jinak.Jde o praxi,casem to bude zvladat.Dale i kdyby by byla zenou krale,nic to neznamena.A nenavist maji ti,co nikdy nic nezkusili ve vsem jsou k politovanihodne.Je prostor ke vsemu,tak at kazdy dela to na co se citi.
0
před 5218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Slečno Alexandro to že je někdo protivný neznamená, že ho musíme nutně nenávidět ..... v televizi by pokud možno měli býti příjemní a fundovaní lidé když už by se na ně mělo koukat a né protekční nicky!!!!