Je mi 17 a bydlím v Ostravě. Mám takový sen (až udělám školu) přestěhovat se do Prahy najít si tam práci a bydlet. Přece jenom je tam více možností práce a taky aktivit a zábavy. Moji rodiče o tom nechtějí ani slyšet, nedovedou si představit, že by za mnou museli jezdit takovou dálku atd… Mě to tam ale táhne, třeba bych si tam chtěla najít i přítele a bydlet tam napořád. Co si o tom myslíte:mám dát na rodiče a zůstat v Ostravě nebo se vydat za svým snem a po maturitě odjet do Prahy.
Zajímavá 0 před 1808 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Proč se na to vůbec ptáš? Každému soudnému člověku je jasné, že Morava je bezesporu lepší.
0 Nominace Nahlásit |
Nemám rád otázky typu kdo, nebo co je lepší? Sparta nebo Baník? Bydlet v Praze nebo v Ostravě. Musíš si položit otázku a hodnotit příliš mnoho, příliš málo,, příliš drahé, ale ve srovnání s čím. Myslíš si že tam ti pšenka pokvete? Doma máš podporu rodičů, jsi ve známém prostředí. No já si nedovedu, že bych s mokrým maturitním vysvědčením běžel na vlak do Prahy, abych tam byl co nejdřív, aby mi snad něco neuteklo. Co kdybys dělal vysokou školu a pak se rozhodl. A můžeš jí dělat Praze, No až něčím budeš, tak tě třeba rodiče podpoří. Ale zatím to nevypadá na uvažování mladého intelientního člověka.
0 Nominace Nahlásit |
Z finančního hlediska je nejlepší pracovat v Praze a bydlet v Ostravě.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zatím o tom přemýšlej a sni. Počkej po škole a pak se rozhodni. Budeš plnoletá a plně odpovědná za svůj život. Ale i ke svým rodičům, ale pouze svým svědomím. Rada se dycky hodí, rozhodnutí však je jen Tvoje věc. Se všemi svými důsledky. Pak je třeba si nestěžovat.
0
před 1808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |