Našla jsem dnes ráno černou skaláru jak má zřejmě užrané šupiny (stříbrné lysinky na těle). A když mám bojovnici tak „roztahuje“ ploutve a pod žábrama taky. Je možné že ji takhle napadá?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3850 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to možné, dokonce velmi pravděpodobné.
P.S.: proč si myslíš, že má takový název ?? 🙂
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Bojovnice by dle mého názoru neměla být dohromady se skalárem. Mám jednu bojovnici samostatně v akváriu.
Citace z Wiki :
„Bojovnice se dobře hodí do společenských nádrží, ale pouze ke klidným
a neagresivním druhům, které bojovnicím nebudou okusovat jejich dlouhé
ploutve a současně nemohou být pro bojovnice vizuálním rivalem, jako třeba
některé cichlidy (např. známé skaláry). Ani malé rybky nejsou vhodným
společníky, protože by bojovnicemi mohly být považovány za potravu“.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bojovnice_pestr%C3%A1
0 Nominace Nahlásit |
Tak a dost ! Docela mě štve to , že ten co má na „Odpovědi.cz“ větší " hodnost " má skoro ve všem přednost , příklad : Před pár týdny jsem odpověděl na otázku , stručně a krátce , za dva dny přibila další odpověď zlatého „přizdisráče“ a mezitím co já neměl ani jeden palec , on během pěti minut jich dostal rovnou sedm . Nejde mi o úspěšné odpovědi , ale o princip , jak mu všichni lezou do „prdelky“. A nebo otázky tohoto tipu „Kdysi dávno – BAN“ což bylo u jedné otázky o Velikonocích " co jste si neobvyklého vykoledovali ? " To si vážně myslí , že Velikonoce jsou jen jednou , NEBO MAZÁNÍ OTÁZEK KVŮLI JEJICH EGU , NEBO POTĚŠENÍ , NEVÍM KVŮLI ČEMU , ALE BYLO MI SMAZÁNO DOST DŮLEŽITÝCH OTÁZEK A HNED SE PTÁM , UHODNĚTE , KDO TOHLE SMAŽE !
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek