Veterinář nám řekl, že kočky mají rády teplo, protože na rozdíl od psa jim orgány nechrání žádná tuková vrstva. Naše kočka totiž dostala v bytě zánět močového měchýře z toho, že ležela na okně na parapetu, kde v zimě táhlo. Tak si myslím, že to třeba přežijou ale budou to chudáci.
0 Nominace Nahlásit |
já mám jednu kočku žijící venku nechce být zavřená v bytě,jen nažrat a když je zima tak je ve sklepě,a druhou pouze v bytě,jednak je ještě malinká a jednak asi nebude chtít být venku
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, rynek878
před 5139 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že pokud si zvykají od malička, zvládnou to. Máme klasické venkovní čičiny, které jen v zimě lezou do kotelny a nahřívají se na kotli. Ale myslím, že podobnou službu udělá ta zateplená bouda. Nebojte, kočka není hloupá a teplé místo si najde… Možná ale taky záleží na rase – nevím, zda to tak platí u koček, ale u psů se říká, že nejotrlejší a nejméně náchylní k nemocem jsou kříženci. Takže ušlechtilejší kočičí plemena možná budou zhýčkanější a náročnější než obyčejné venkovské směskočky, se kterýma mám zkušenost já… Ať mě kdyžtak nějaký chovatel „lepších koček“ opraví :o)
0 Nominace Nahlásit |
Pro obyčejnou,nešlechtěnou kočku není zima vůbec žádný problém,vždyť je to vlastně její přirozené prostředí,kde její prapředci žili.Pro kočku je nejdůležitější aby se mohla schovat před průvanem,sněhem a deštěm. To ji zateplená bouda bohatě umožní.
0 Nominace Nahlásit |
Anonyme,zkus tak žít a uvidíš jak se ti to bude líbit.Tak na co ty kočky potom máš?když s nima nechceš bydlet dohromady u tebe v tvým bytě?Vy lidi jak se můžete vůbec ptát na takový věci?to už ste tak sobečtí,že ani to zvíře který má city a svý potřeby nechcete mít doma u sebe v teple?To sem se teď teda naštval.BIGFOOT
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek