Myšleno normálně pastou a kartáčkem, ale kdybych je místo 2× denně čistila třeba 4×? K zubaři se mi kvůli bělení nechce, byla bych ráda za nějaké osvědčené tipy nejlépe domácí :) Mám teda ještě 4 zuby mléčné, spíš mi jde o ty přední :) A nemyslete si, že mám nějaký žluťáky, prostě chci mít hezekj úsměv :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Lleni před 4335 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
je důležité vědět, proč jsou žluté. jestliže je nemáš nějak moc žluté, nepomůžeš si tím
0 Nominace Nahlásit |
Zásada zní: nekouřit, nepít kafe a další barvicí nápoje. Kvalitně čistit 2× denně (ráno po snídani a před spaním). Naučit se správnou techniku čištění a hlavně mít kvalitní kartáček (zásadně koupíš jedině v lékárně, viz např. ten ve zdroji, všechny ty nesmysly, co vidíš v reklamách si nekupuj).
0 Nominace Nahlásit |
Jiskřivě bílé zuby jako v reklamách nejsou zuby přirozeně bílé, ale
vylepšené za mnoho tísíc. To zaprvé. No a za další se tím zatím trápit
nemusíš – stačí pravidelné čištění (třeba i 4×), co bude později
se uvidí.
Ne všichni máme totiž stejně bílé zuby již geneticky atd. Holt někdo má
kliku, jiný už méně. A Čistit se dá jen povrch skloviny, barvu samotné
skloviny tedy neovlivníš.
0 Nominace Nahlásit |
To bohužel možné není a doporučuju si o těch produktech na zuby víc zjišťovat, protože tam kde je peroxid tak riskuješ narušení skloviny. Kdo má kvalitní a hlavně bez peroxidu produkty na zuby, tak je krásný úsměv.
Taky s nimi mám zkušenost a šla jsem do toho hlavně kvůli tomu, že mi neponičí sklovinu. Používám tady tu bělící pastu a na odstínu zubů před a po je to poznat https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-nanocare-black-gold-zubni-pasta-100ml
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |