Hořák neni dobrá varianta. Běžně se to dělá parou. Průmyslově, kde na to mají zařízení, ale stejně tak dobře lze v domácích podmínkách v kotli, popřípadě v plechovém sudu.
0 Nominace Nahlásit |
Je to MOŽNÉ (ve smyslu, že to není nemožné). Na (předpokládám) dobře míněnou radu od dudu NEDEJ!! Podobný experiment jsem zkusil (nikoliv v mikrovlnce, ale v obyč. troubě na 90°C) a byl to pěkný smrádek, který se NECHTĚL nechat vyvětrat!!! ;) :D :D
Jestli to chceš dělat teplem, tak ROZHODNĚ VENKU!!!
0 Nominace Nahlásit |
V menším množství by se zemina možná dala sterilovat i v mikrovlnné troubě.
0 Nominace Nahlásit |
Já „upekl“ zem v troubě (měl jsem ji víc promočenou, takže se spíše produsila). Nic nevyvětratelného by z toho být nemělo. Ale nejsem si jist jestli je to dobře. Přeci jen přirozeně jsou v půdě půdní bakterie, které jsou docela užitečné – pokud je zlikvidujeme mohla by být šance že se to tam pak zvrtne…
0
před 2376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek