Mám několik zdejších uživatelů oblíbených. Některé, pro jejich
odpovědi i velmi oblíbené
a na podobné vlně.
Miluji svůj život, asi mám „velké srdce“. Někdy jsem „jen“ milá,
jindy jedovatá…..
Mám ráda lidi, i ty co mne tu a tam „séřou“ 😉 A včil
mudruj…..
A JE TADY „PERLA“ ⇒ od ChatGPT
„Chudák“ AI, dobře jsi ho jiříku F , otázkou „zmagořil“.
Je to prosté, jsem „postižená“, obětí, svého prvního pracoviště
🙂
Jsem „ulítlá i na zdrobněliny“
Dnes jsem „rozřehtala“ kolegu v práci, až k slzám. To, když jsem
okomentovala, že mi vypadl
z kapsy na lino v šatně „kaďousek“ (pytlík na psí exkrementy).
Upravil/a: da ny
7Kdo udělil odpovědi palec? Drap, zjentek, marci1, jirka F, aliendrone, elkon, cappuccino
před 296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to vím. Říká mu tak jistě proto, neboť je milý, něžný, jemný, citlivý a jinak úžasný, jedinečný, roztomilý a krásný ve vesmíru.
Da ny bezesporu vyhledává jen dobro, jen prospěšné pozitivní energie a tedy i cítí jejich zářiče/vysílače, individuální vzácné zdroje, které ze sebe vyzařují celičký vesmír v jeho přirozenosti, jeho univerzální pravdu. Snadno pak taková dáma dokáže právě zjenteka pudově navnímat správně v jeho dravé přirozenosti a odtud tohle její spontánní oslovení.
Tak ve vesmíru vznikají jednotlivé vztahy a vazby, takto se jeho krása pojí v jediný celek a takto se tento jedinečný a nekonečný celek stává doslova překypujícím vzrušením. Jiná cesta není, než takto jednoduše se otevřít celému vzrušujícímu vesmíru, nechat se jím ozářit a tyto síly zářících energií nechat proudit také skrze naše dočasné organismy/orgány, jež všechny byly právě tomuto uzpůsobeny a podmíněny, nechat záři a vzrušení volně proudit skrze tyto božské schrany, tak rozkošné až k bláznovství a doproudit až k poznání nejvyššímu, až k rozkoši, ovšem té transcendentální, kdy rozkoš proběhne již ve formátu napojení na VŠECHNO, na celičký nekonečný vesmír, přičenž již vibrujeme s ním v jedno, v jediném tom celku a nyní již jistě víme, že jsme již napojeni, zcela úžasní, jedineční, přehádherní, vibrující v nekonečném vzrušení a blahu. Díky Da ny, díky Jirko, díky Vesmíre, díky vám všem, díky VŠEMU! Děkuju.
6Kdo udělil odpovědi palec? marci1, jirka F, da ny, aliendrone, cappuccino, Arcimozek
před 296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„Nech brouka žít“ ako spieva Juraj Kukura Hane Zagorovej v Trháku
4Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, da ny, aliendrone, elkon
před 296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mne je vše jinak. Da ny si muže říkat jak komu chce. Z oslovení dělat takovéto závěry, neni zde jistě na místě.
4Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, da ny, Pepa25, aliendrone
před 296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A snad by jsi nezarlil? Proc by ho nemohla mit rada?
Je to virtualni svet.
Upravil/a: cappuccino
3Kdo udělil odpovědi palec? da ny, aliendrone, jirka F
před 296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ho mám také tuze rád, ostatně, je to můj vesmírný partner, Přítel. Je osvícený, i když někdy také pozoruji záchvěvy jeho minulého frivolného života, ovšem to se zpracuje časem.
Je to můj věčný Přítel a těším se s ním na další spolupráci.
0 Nominace Nahlásit |
Je možné, že někdo svého milovaného označuje jako „zjenteka“ nebo „zjentečku“. Může to být projevem něhy a lásky. Je to rozhodně neobvyklé, ale v soukromí mohou partneři používat jakékoliv oslovení, které je jim sympatické. Nicméně to je velmi individuální a závisí na vzájemné dohodě mezi partnery. Jinde by to mohlo působit zvláště nebo nevhodně.
0
před 296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |