Ano, teoreticky i to je možné. Delší neskonalý smutek může způsobit i závažné onemocnění na které člověk zemře.
0 Nominace Nahlásit |
Ano i člověk to může umřít smutkem, steskem, nechutí už dále
žít.
Často tak umře zvíře, kočka nebo pes, když mu umře pániček. ☹
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Je to možné – tak, jak praví rčení „Dobrá mysl půl zdraví“ funguje i opak – člověk, který nemá v pořádku psychiku (trpí depresemi, stresem apod.), strádá i fyzicky a může i zemřít.
4Kdo udělil odpovědi palec? iceT, Sůwa, briketka10, marci1
před 3881 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to teureticky možné člověk muže byt v depresich a ty nejak echt zdrave nejsou muže poté onemocnět třeba rakovinou a zemřít..
0 Nominace Nahlásit |
http://www.odpovedi.cz/otazky/lze-zemrit-zalem
3Kdo udělil odpovědi palec? iceT, briketka10, annas
před 3881 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, je to možné, říká se tomu , že „pukne srdce“. Jedná se ale vždy o velmi vypjaté situace, převážně po ztrátě partnera.
0 Nominace Nahlásit |
Nedávno se ke mě donesla zajímavá věc, a to, že vše, co děláme – máme černé myšlenky, sledujeme filmy s tragickým koncem, herci hrají smrt – to vše naše podvědomí (či vědomí/nevědomí – už nevím) bere jako reálnou věc, kterou prožíváme a podle toho se naše tělo zařídí… Pokud herečka hraje pořád dokola svou smrt, je možné, že umře v nižším věku, než je obvyklé, protože tělo její role prožívá s ní…lépe by to asi vysvětlil školený člověk, než já.. Každopádně při smutku jde o to samé. V jednom dokumentu taky mluvili o tom, že při depresích jsou naše buňky „sevřené“ a je tu vysoké riziko rakoviny… Snad mě nikdo neukamenuje za laicky předané informace:)
0
před 3880 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |