OSHO

Je oteplování planety jenom propaganda a ve skutečnosti je zde ochlazování?

Podíval jsem se z okna a v Praze pořád od rána sněží tak jaké oteplování? Naštěstí je náš panelák starý 30 let moderně zateplený, a tak mám v bytě teplo i když mám topení vypnuté.
https://youtu­.be/JjgRd2XQSOM

Upravil/a: OSHO

Zajímavá 0 před 338 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
cappuccino

Jsem moc rada, ze mame takove borce, kteri dokazi posoudit oteplovani planety z okna panelaku:) Bravo!!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Drap

Nemůžeš to brát podle několika dnů

0 Nominace Nahlásit

plebs

Sorry počkat až se vyjádří Gréta

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Změna klimatu neznamená, že každý den bude teplejší než den předchozí. Namísto toho se globální oteplování projevuje jako dlouhodobý trend stoupajících průměrných teplot na celé planetě. Jednotlivé počasí nám neposkytuje pohled na dlouhodobé klimatické trendy. Sníh a zimní počasí nevylučují skutečnost, že země se celkově oteplovala rychlejší tempem než kdykoli jindy v moderní historii.

Pouze zaměřování se na počasí v jedné konkrétní oblasti nebo v daný moment může vést k nesprávnému chápání globálního oteplování. Odborníci na klima studují změny klimatu po celé planetě a během dlouhých časových období – tato data ukazují, že země se celkově oteplovala.

Je důležité si uvědomit, že zatímco se oteplovaní projevuje jako průměrný trend, existuje také očekávání, že kvůli změně klimatu dojde ke zvýšení extrémních počasí, včetně silnějších sněhových bouří v některých oblastech.

0 Nominace Nahlásit

iceT

A že jsou v posledních letech v létě tropická vedra a v zimě není zima a žádný sníh ti asi nic nenapovídá, že?

0 Nominace Nahlásit

jirka F

Globální oteplování způsobuje anomálie jak extrémně teplé ale i studené. Může se stát že příjde doba ledová a máme vystaráno.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Na „změnách klimatu“ se dají vytřískat pořádné peníze, když se na ně svede umělý nedostatek energií kvůli záchraně platety nevím pro koho. Pak všechno podraží. Což by v přetechnizovaném 21. století, nabitém informacemi, nemělo mít šanci na úspěch. Ale lidi se asi moc nezměnili. Jen se vyrobil jiný nepřítel, tentokrát blahodárný CO2.
Pokud se neotepluje v Jakutsku, je to hoax.

0 Nominace Nahlásit

tituly

LGBT je na vzestupu. Takže něco na tom oteplování bude pravdy.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek