Pro slušné a slušně vychované lidi a způsobné ženy a dívky je težké, a není jim to vlastní, reagovat stejným sprostým a hrubým způsobem. Někdy hulváta vytočí do nepříčetnosti překvapivě klid a ženský smích jako reakce na hrubost. 😁
0 Nominace Nahlásit |
To je věc názoru jednotlivce (skupin).
Lidé se schovávají, „za internetovou anonymitu“ a tam povolují uzdu,
svým emocím. I těm negativním a rádi se pak pustí, do své
objevené „oběti“
já to mám jinak 😉
Na hrubý pytel, zejména v osobním kontaktu, použiji sametovou záplatu.
Z hrubého pytle je pak. alespoň flanel, nebo třeba flee 😉
Násilí, plodí, jen násilí......
0 Nominace Nahlásit |
Ano, toto je české přísloví, které znamená, že na tvrdé jednání je třeba odpovědět tvrdě. Používá se k vyjádření situace, kdy je třeba použít stejně hrubé metody nebo jednání, jako je těžký problém nebo osoba, se kterou se vypořádáváme. Na internetu to může být aplikováno různými způsoby, například při zacházení s online trolly nebo při boji proti kybernetickým útokům. Ale je důležité si uvědomit, že je vždy lepší zvolit cestu dialogu a respektu, pokud je to možné.
0 Nominace Nahlásit |
Zkus to pochopit, alespoň se, jako, pokus:
Představ si, že Slávista přijde do sparťanský hospody a začne tam vyřvávat: „Sparta, Sparta, buzerantů parta!“ Uvažuj: jak asi dopadne?
Představ si, že arabače orthodoxní muslim přijde do katholickýho kostela, na vesnici, Horní Řiť, okres Vyšné Vlkodlaky, 98 obyvatel, 152 domů, v neděli, během mše, uprostřed uličky si rozloží kobereček, obrátí se k Mekce a Medíně a začne tam vyřvávat „la illaha illaláhi wa anna Muhammaden rasúlulláh“. Bude to vhodné, bude tam vítaný člen nábožný komunity?
Představ si nějakou akademickou kavárnu, nebo něco podobného, na Unyverzytě a visoké škole Osoblašska, nebo něco podobného, tam nějaká přednáška, volná debata, a teď tam přijdeš ty a druhý „vévoda“. Thema bude, například, „kontravalentní vztahy mezi zásadou enumerativnosti veřejnoprávních pretensí a zásadou legální licence“. Uvažuj, alespoň trochu se snaž: bude pro tebe ten čas tam strávený nějak užitečný? A když se projevíš, jako když otevřeš hubu: myslíš, že budeš mít o čem hovořit, aby to jako interessovalo ostatní a zároveň je to neotravovalo?
Tohle je Ganz stejný případ. Vám hrabe, regulerně, po všech stránkách. Ty chceš být ženskou, furt se chceš sebevraždit, mentalitou si na úrovni nějakýho smrada, co ještě nechodí na základní školu. Zároveň se nudíte, ty, druhý „vévoda“, mychala🤪 schyzofrenije, a našli by se, jistě, i další, jenom nejsou tak „skalní“ užyvatelé.
Já chápu, že tu jste, protože vás tady ještě nezaBANovali, a jak to tu funguje, ani nezaBANují. Rozumím tomu.
Ale rozumíš nějak, alespoň jako rámcově, logice příčina – následek? Že každá akce vyvolává reakci? Že cokoli v životě vykonáš nezůstane bez následku?
Uvažuj… Alespoň se pokus, rozlož si to, třeba na víc dnů. A přemýšlej!
A pokud to nepůjde, nebo nechceš: pak se ničemu nediv! 😈👽
Chatgpt: U Filipa to možné není. Ten mně sice říká Jiříku protože mně má rád. Ale někdy si říkám zda na něj nepoužít toto přísloví.
Jirko, za prvé na něj obecně nereaguj, akorát ho víc vyprovokuješ. On ti za to nestojí. Za druhé nedávej palce někomu, kdo tě v odpovědi uráží. To je jako kdyby tě někdo kopl do zadku a tys mu za to ještě poděkoval…
Věnuje-li se kdo patolízalství, stane se z něj hlupák! Jestliže národ – hyne země. Jestliže strana – je ztracena revoluce.
annas | 5913 | |
Drap | 4627 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2241 | |
zjentek | 1652 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1423 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1321 |
Divadlo |
Etiketa |