Já ho mám hlavně kvůli dětem,píšeme si přes něj a pak ještě s příbuznýma,jinak ho téměř nevyužívám…
0 Nominace Nahlásit |
Užitečný ani ne, spíše pro zábavu. A může být i nebezpečný.
6Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, anonym, annas, Miroslavst, aramah, anonym
před 5233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
FB mi přijde také spíše pro zábavu. Sice takto můžeme najít mnoho přátel, ale je to nebezpečné. Mnoho lidí se vydává za jiné a mnohdy to dopadá špatně. Já už FB raději nepoužívám.
0 Nominace Nahlásit |
Díky facebooku jsem „v kontaktu“ se spoustou lidí, s nimiž se třeba už nevídám, protože jsme každý v jiném městě (nebo i státu)… jinak v něm moc užitečnosti nevidím… na druhou stranu, když se správně používá, tak ani neškodí.
0 Nominace Nahlásit |
víte, je to vlastně stejná otázka jako „je pro vás sms užitečná“ ? … je to komunikační prostředek, určitě mnohem vyspělejší než sms i mms dohromady, ale stále záleží jen na nás jak jej umíme a chceme využít.
Facebook mi nevadí, i když je dnes moderní říkat spíše opak.
Dnes už bývá integrovaný i v mobilních telefonech a je to zkrátka pohodlný způsob jak poslat celé rodině i přátelům třeba video-pohlednici z dovolené …
Mnoho lidí snadno zaskočí, že komunikace na facebooku jde najednou mnoha směry a ne tak jak jsme zvyklí. Na FB komunikuje nejčastěji jednotlivec s celou skupinou vymezenou tématem nebo okruhem přátel. Je to specifická vlastnost. Dá se na to zvyknou a v některých případech to má i své výhody, snáze tak udržíte jakoukoliv komunitu pohromadě a v obraze. Takže když dnes už navrhujeme nějaký tematický web, tak s facebookem počítáme už v každém případě. Málo co vytvoří tak stabilní a tak rychle rostoucí jádro návštěvníků tematického webu jako vhodně integrovaná sociální síť – nemusí to být nutně facebook, podobně fungují i Google Buzz, Twitter, atd.
0 Nominace Nahlásit |
Odpovídají tu převážně ženy. Co se vám na něm líbí nejvíce? To je nějakej chlap nebo co???
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem se na FB z hecu zaregistroval a do dnes jsem ho využil jen pro foto do avataru na „odpovědi.cz“.
0 Nominace Nahlásit |
já jsem tam spíše z nutnosti, většina mých přátel je na FB a jestli se s nima chci nějak dorozumnět a být informována tak tam hold musím být. Ikdyž docela se mi líbí, že tam člověk může dát fotky, označit přátele a následně komentovat. To asi využívám nejvíce.
0 Nominace Nahlásit |
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |