Ne, vůbec ne. Alespoň získá zkušenosti sice s poběhlicí, ale za mně určitě odpad není.
Upravil/a: jirka F
0 Nominace Nahlásit |
Pokud není sám, má stálou partnerku/manželku
a ona není vážně nemocná (žádného druhu sexu schopná),
pak ANO. 😉
0 Nominace Nahlásit |
Proč? To je úplně jeho věc, ne moje starost.
Zkušenosti? To je vidět, že „baron“ to moc neprovozuje. Ale jo, může bejt, co by nemohlo bejt, ale musí na to, křapík, mít! Průměrně stráví „klient“ u výkonné umělkyně 15, nebo 30, minut, no a je věcí její professní etiky a umu, aby „klient“ odcházel, i za ten krátký čas, uspokojen. Do toho času se nepočítá sprcha, výkonné umělkyně si své „klienty“ omyjí.
Jestliže 15 minut „číslo“ se dá pořídit i za něco přes tisícovku, půl hodina stojí něco kolem patnácti set, eskort na 24 hodin kolem Kč 20,000.00 – to jenom pro představu. Pod Kč 10,000.00 nemá cenu moc za výkonnou umělkyní chodit.
Samozřejmě bavíme se o slušných, čistých, hezkých pracovnicích, zdravých a chutných. Spousta jich na něčem „jede“, to už je jiný příběh.
0 Nominace Nahlásit |
Musel bych znát důvod tý návštěvy. Třeba chodí za manželkou do práce, občas, se sváčou. Ta je doma hlavou rodiny, bo je krásná a chytrá tudíž měsíčně bere balík.
Hej Savier, víš o tom, že v čárkách máš guláš? Větší než já? To je co říct panečku! 🤫
0 Nominace Nahlásit |
Savi je to nadržený samec a potřebuje se vysemenit, anebo romantik, nepřítel samic případně přepracovaný podnikatel bere to jako obchod, pracovní podmínky, placení, orál, nebo zepředu zezadu připomínky okamžitě hlásit i reklamaci vyřešíme nebo připlatíme.
Drap | 8238 | |
led | 4074 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2731 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |