miskovas

Je to náznak toho, že se mu líbím?

Ahoj. Myslíte, že když na mě kluk furt kouká několikrát denně (potvrdila to i ségra) a neuhne pohledem když se na něj podívám, směje se mým vtipům, nebo řekne vtip a kouká se na mě jestli se směju, předvádí se a ptá se mě kolik mi je, že se mu líbím?

Zajímavá 0 před 1182 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Může, ale také být nemusí. Třeba jen tak od přírody čumí.

0 Nominace Nahlásit

Reezo

Je to dost pravděpodobné. Kdyby jsi se mu nelíbila, tak by se na tebe nejspíš nedíval víc než by bylo nutné, nechtěl by s tebou třeba trávit čas nebo by ho zas tolik nezajímali informace o tobě.
Nejlepší je jít třeba nezávazně ven. Potom můžeš sledovat jeho chování, když bude s tebou venku.
Už jen ten fakt, že s tebou bude rád trávit čas je dobrá indikace, že by jsi se mu mohla líbit.

0 Nominace Nahlásit

podger

rozhovor v1.1 Je to sice beta verze, ale hodně zajímavá appka .. 5 hvězd, doporučuju
Nevýhodou je, že to tvým mobilu nepojede, ale nevěs hlavu. Ještě budeš mít spoustu času svým telefonem otrávit spoustu jiných diskuzí

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1145 dny Odpovědět Nahlásit
miskovas

@Reezo

Děkuji za radu. Bohužel bydlí na Slovensku a tam se dostanu nejdříve za rok, takže ven jít nemůžeme, ale chtěl bych ho kontaktovat online, jen nevím co napsat …

před 1182 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek