Hufnágl

Je to proti kodexu nebo etice, palcovat otázky nebo odpovědi i několik měsíců i let zpětně?

Jedná se o dvě osoby, které tu jsou docela dlouho a klikají si na své příspěvky a nominují i přesto, že její příspěvek není ten správný, nesrozumitelný at­d..

Zajímavá 0 před 1667 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
anonym

To, co jsi zmínil, je krajní případ. Ale proti kodexu? Když se připojí nový uživatel a hledá na nějakou otázku odpověď a nalezne ji v archivu, tak ji ocenit může. I já jsem něco hledal a našel několik měsíců starou odpověď, která se mi zdála užitečná.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Pepa25

Zpětné hodnocení je naopak žádoucí! Již se mi mnohokrát stalo, že jsem narazil na nějakou starou odpověď, která byla nepřesná, ale „opalcovaná“ a až dodatečně tam někdo doplnil daleko lepší odpověď, ale té už nikdo palce nedal.

0 Nominace Nahlásit

Edison

Ne.

0 Nominace Nahlásit

Alesh

Co není zakázáno / zablokováno, to je povoleno. Hele a co, tak ať si nase*e bodů kolik chce, nic si za ně nekoupí. 😉 Jo, kdyby se daly 1:1 vyměnit za Bitcoiny, to by byla jiná… 🙂

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Hufnágl

Markusei
Přečti si otázku ještě jednou. Nejedná se o nového příslušníka zdejší sekty!

před 1667 dny Odpovědět Nahlásit
anonym

Aha, tak to ber jako přispění, které souvisí s tématikou otázky.

před 1666 dny Odpovědět Nahlásit
Hufnágl

Edison
Díky za vyčerpávající odpověď. Vím, na jinou a lepší nemáš.

Edison

Tak si přečti svou otázku po sobě samém ještě jednou. Jakákoli jiná odpověď, než ANO / NE na ni je irelevantní.

Nový příspěvek