Asi ano.Těžko bude někde sněžit.Jen tak jsem si hupnul do Tesca a mám
dojem,že jsem složil vagon uhlí.
A bude hůř. Nebo líp,jak to kdo bere.
Doplňuji:
A na zítřek mám rezervaci – výlet parníkem.Nejsem blbec?
To dopadne tak,že se rozpustím,oni mě vytřou,vyždímají do kýble a
vylejou do Vltavy.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda, BENYTA, pekynka před 5232 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zatím jsem zalezlá v garáži,je to nejchladnější místo z celého
domu,je tu 22 stupňů,sem tam vylezu ven,postříkám se hadicí a pokračuji
v garážovém chlazení. Připravuji se na odpolední výlet,to bude
nářez.
Doplňuji:
bubco jedu taky,budeme skákat z parníku do vody,to bude bezva.....zatím
pa,já už táhnu se pařit na výlet.
Upravil/a: kropitko
0 Nominace Nahlásit |
U nás je ve stínu 27 °C. Dusno, nedýchatelně, jen jemný vánek je
příjemný. Na další teploměr svítí částečně východní sluníčku,
ukazuje 45 °C. V jedné části bytu 25 °C – západní strana.
Z okna vidím na pokrývače. Ti na dvouposchoďovém domě pokládají novou
střechu. Chvíli na žebříku, chvíli na střeše. Jsou to mladí hoši,
vypadají zatím čile, ale počítám s tím, že určitě v poledne končí.
Pracovat na rozpálené střeše musí být pro ně úmorné. Počasí si
naplánovat nemohou.
0 Nominace Nahlásit |
U nás (Jesenicko) je také vedro. Je dusno a ve stínu máme 28°C. Vedra
mám ráda, ale když už je ráno tolik stupňů, nechci si raději
představovat, kolik bude odpoledne. To budou tropy, že umřeme. 🙂
Doplňuji:
Páni! Parníkem bych jela ihned. Navíc, když pojede, bude foukat vánek,
takže vám asi zase takové vedro nebude. Pěkně si to užijte 🙂
Upravil/a: Jahoda
0 Nominace Nahlásit |
U nás (ústeckoorlicko) není takové vedro na chcípnutí. Je tu tak
akorát. Ve stínu nějakých 30°C, což je tak akorát. Vždyť je léto a jak
by teda mělo být??
Před teplem se dá schovat-sklípek, hospůdka, voda apod.
Doplňuji:
pro ten který je: třeba se snažili před tím teplem ujet :D
Upravil/a: Miroslavst
0 Nominace Nahlásit |
U nás(jižní Morava)je 36 stupnů.Ani nikam nechodím a nejhorší na tom
je že jsme nejteplejší kraj v ČR.Přeji vám aby jste u vás neměli horko
tak jako my.
Doplňuji:
Jo a to myslím na slunci.Ve stínu 32 stupnů a u nás doma 28.
Upravil/a: nikolkap
0 Nominace Nahlásit |
Rano me slunicko vylozene stvalo,vytahlo me z postele,jinak ted je 28 stupnu ,bydlim na sokolovsku,bude jeste vetsi hic uz ted ale umiram.
0 Nominace Nahlásit |
U nás na Hlinecku je také hrozné vedro,před chvílí bylo ve stínu 26 stupňů,jsem zrovna v kuchyni,tam je snad 100 stupňů.Stojím před větrákem,který jede na plné pecky.Ale už se móóc těším do bazénu.Hold jsme si takové počasí všichni přáli,nemám pravdu?
0 Nominace Nahlásit |
U nás venku- 30 doma- 27 odpol.na balkoně od západu 47, mám postahované rolety, vše zavřené, jen piji a čekám, až se ochladí. Ven nejdříve po 20h. Ach jo.
0 Nominace Nahlásit |
Byl jsem ted v práci,rychle nakoupil něco k jídlu a honem domů.Jsem z Prahy a šel jsem po Národní třídě.Je to tu jak v peci.Ještě jsem viděl spoustu nějakých závodníků na kolech,hrůza v tomhle vedru.
0 Nominace Nahlásit |
Teplo, Mrazíčku teplo! Jsem v práci a na záchrance máme dusno. Spoustu a spoustu kolapsů z tepla. Všichni do stínu, pít a pít a pít, samozřejmě nealko!!!
0 Nominace Nahlásit |
Ano bubco taky tu na Moravě máme vedro ted jsem přišla ze dvora (oddělávala jsem dětem plachtu z bazénu)dívala jsem se na teploměr a máme 50°C na slunku.
0 Nominace Nahlásit |
Teplo a nemusíme za to platit.Není to paráda?Lidi neklejte,za pár měsíců budete nadávat na zimu.A ještě jednu výhodu to má-nemusíme se tolik oblékat.
0 Nominace Nahlásit |
Nejenze se nemusite tolik ted oblekat,coz setri cas a nemusite tim padem i prat coz setri penezenku a „dobijite si baterku " na zimu. Jinak ja tu mam krome jeste vetsich hodnot C nez v CZ i "Humid“ neboli vlhkost ve vzduchu,coz je jeste horsi nez jenom „prazarna“ na slunci.Clovek se nestaci prevlikat,jak je furt mokry.
0 Nominace Nahlásit |
Klimatizace může být skvělým řešením. Pokud jste si ji ale ještě nepořídili, nebo ji ani pořizovat neplánujete, existují i jiné způsoby, jak se aspoň trochu ochladit. Lze například před větrák postavit misku s ledem a misek klidně po bytě rozmístit i více. Pozor by se měl dát i na spotřebiče, které je v létě lepší vypnout, aby zbytečně, během doby, kdy se nepoužívají, nevyzařovaly teplo. Více podobných rad jsem našel třeba v tomto článku https://tvujspravce.cz/klimatizace-do-bytu-jakou-poridit/
My máme podkrovní byt a v létě v něm máme strašné vedro. Kamarádka nám poradila mobilní klimatizaci, tak jsme si koupili tuto https://www.vzdusin.cz/mobilni-klimatizace/Mobilni-klimatizace-Olimpia-Splendid-Dolceclima-plus a je to paráda. Klimatizace nám během chvilky byt vychladí a navíc je tichá, takže o ní skoro ani nevíme.