Mohu jenom doporučit. Nemám žádné zdr. problémy,přesto mne kamarádi na jedné tůře „ukecali“,abych je zkusil. Je to paráda,máte jedny nohy navíc. Druhý den jsem si je koupil.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ano.
Zdroj: http://www.centrumsportu.cz/poradna_15_outdoor-trekove-hole-jak-vybrat-teleskopicke-hole-.html
0 Nominace Nahlásit |
Jako lidi jsme od přírody uspůsobení k chůzi po dvou. Zdravý člověk k chůzi žádné hole nepotřebuje. Nic ale proti tomu, že někdo vymyslel další spotřební věc, která se vyrábí, je nějak zdůvodnitelná, kupuje se, někomu zajišťuje práci. Myslím, že jde o pomůcku, která odejde stejně jako přišla, může sloužit lidem nemocným. Jako výhodnější z novinek pro turistiku bych dopodučil GPS a funkční prádlo.
0 Nominace Nahlásit |
Ja je pouzil jen jednou a byl jsem daleko vice unaveny, nez kdyzbych sel bez nich. Ale mozna jsem je spatne pouzival, nevim.
0 Nominace Nahlásit |
Používám hole pří chůzi s těžkým batohem. Bez batohu mi překáží a tam vidím využití spíš pro lidi mající problémy s oběhovým systémem a srdcem.
0 Nominace Nahlásit |
Jo, první den jsem byl taky spíše více unavený,ale druhý den už to bylo fajn. Mohu jen doporučit.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |