zjentek

Je vzdělávání synonymem fyzické lenosti?

Za určitých hlubších souvislostí (na př. čas je jenom jeden).

Zajímavá 0 před 12 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Kelt

Jak jsi na to přišel? Nevzdělaný ponese těžkou věc v ruce, chytrý ji poveze třeba ve vozíku. Ale to někdo musel být vzdělaný a vymyslet a sestrojit ten vozík na přepravu těžkých věci.

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Je vidět, že moc vzdělaný asi nebudeš…

0 Nominace Nahlásit

Drap

Ne neni

0 Nominace Nahlásit

elkon

Další bláboly, už jsme si bohužel zvykli. Jeden z těch, který musí za každou cenu něco psát i když to nemá hlavu ani patu. Je to jako mor.

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Za určitých souvislostí je možné prakticky všechno.
Obecně rozhodně ne. Ač jsou lidé, co jdou radši na školu, než aby šli něco dělat, většina lidí jde na školu, protože se chtějí něco naučit.

Pokud Tě zajímá nějkaý konkrétní případ, mněl bys ho nejdřív popsat.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Káně, jaxi to uhádl? 😮

Ty asi budeš hodně věřit textům, takto, psaným, viď? 🥱

Běž ven, někdy, a uvěř tam tomu, co okolo vidíš. Nežij od děcka v iluzi toho, co čteš!

Jinak do toho zase spadneš. Smažko! 🤦‍♂️

zjentek

Kelt, mohu souhlasit, až zjistíme, jaxme vytvořili třeba pyramidy.

Když se podívám na lidskou techniku okolo, třeba, zejména tu plundrující a devastující přírodní krásy (jiný účel vlastně ani nemá), jaxme s ní vosučasnosti daleko, skutečně mě to vede k hlubokému zamyšlení se, o inteligenci těch, kterým bylo „dopřáno“ právě to vzdělání.

Tonda Káňa

Bez vzdělaných lidí bys zde ani nepsal tyhle sračky, páč by ani žádná moderní technologie neexistovala…

zjentek

Jo, jasně. A určitě chcu přijít k penězům, protože to chceš ty a když to chceš ty tak to přece musí chtít každý a kdo tvrdí že ne tak je magor a lhář protože když život bez nich nedokážeš ty tak nikdo. Ne? Tak nějak, synu? 💁‍♂️

Si dej radši zase lajnu, bo po čem doopravdy toužíš, stejně dosmrti nepřijde, ne, nedostaneš, nedostaneš to.

Balíku! ☝

Tonda Káňa

Koukám, ze tobě už solidně jebe… To nemá smysl ani nějak více komentovat…

zjentek

Dochy, konkrétní případ? 😂😂😂

No to přece nemůžeš myslet vážně, přece po světě (po ČRdeli) chodím s očima dokořán, no to bych se ti tady UPSAL XMRTI!!! ☝

Copak jsem sám, kdo JIŽ DNES JASNĚ (!!!) vidí, kam svět V ČELE S INTELIGENCÍ spě­je?

Anebo je vše docela jinak a se pletu či jsem jinak pomýlený bo ti co rozhodují (světu vládnou) snad NEJSOU INTELIGENTNÍ???

Ano, jdou, „protože se chtějí něco naučit“. No a potom, po zbytek života, se snaží nabyté vědomosti taky POUŽÍT.

Ani poslední věta, v odstavci výše, v kontextu se stavem světa, nepřesvědčí o kvalitě a hodnotě současných možnostech školského vzdělání??? Tak pak už opravdu nevím 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

(KURWA, UKAŽTE MNĚ VÝSLEDKY, UKAŽTE MNĚ TŘEBA ŠŤASTNÉ LIDI OKOLO A JÁ VÁM BUDU OCHOTNĚ VĚŘIT, VZDĚLANCI!!!)

Nový příspěvek