Prý se to běžně řeší vyřezáním těchto tkání, aby se to prodalo do špičkových restaurací. Jsou to nepravidelné černé útvary.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz před 2878 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jedl bys maso – kdybys viděl zabíjačku?
Nebo – ´extrémněji´ – jedl bys maso, kdyby sis je musel ulovit a
zpracovat?
😉
Mimochodem – srnčí je dneska docela levné, je cca na úrovni běžně
chovaného hovězího…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Lidé už prostě nevědí, co do té tlamy nacpat 😁 fakt. Ještě si
budeme vyřezávání rakovinu z masa (kterého je zdravého dost),a ládovat
se teď již zdravě očištěným masem 😁 jestli to funguje jako s chlebem
a plísní, tak je ta rakovina stejně všude…a ne pouze na místě, kde se
zrovna ukázala. (lidem se také neustále vrací, nebo se jim vytvoří
jinde)
Upřímně o ničem takovém jsem zatím neslyšela, ale jíst dobrovolně
maso, které je napadené rakovinou? To bych asi musela být už vážně
extrémně hladová. Ale vždycky se doma najde něco jiného (i kdyby to měl
být suchý chleba). Zajdi radši k babičce na kachnu a tohle vyhoď do
koše 😉
Upravil/a: Zvonillka
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zzzzz
před 2878 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Považuji otázku za nesmyslnou. Rakovinové útvary nebývají černé a bývají převážně uvnitř tkání.
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |