zjentek

Jedná se o důvěryhodný server, či web?

https://www.ces­kenoviny.cz/

Zajímavá 0 před 2 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Ametyst

Odpovězme si, co je dnes ČTK, a jakou má úlohu v záplavě neověřených zpráv od globálních korporátních médií, které musíme přijmout.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Trošku jsem to proklikal, zdá se celkem v pořádku. Ale jako vždy vše se nedá spolehlivě ověřit.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Filip84

Ametyst: Jak mohu, vůbec – alespoň v theoretické rovině – přijmout zprávu, kterou jsem nečetl?

Já to nečtu, takový píčoviny, ani ČTK, ani „globální korporátní média“ – jenom Psychiatrie pro praxi. Ještě jsem četl Moje psychologie, ale dostal se na úroveň článků na webu femina.cz, tak jsem ho přestal číst.

Jak mohu, jestliže jsem zprávu nečetl, ji být nucen přijmout? To je lapsus, osobo! 🤪🙃

Pepa25

Ametyst zase perlí: „neověřených zpráv od globálních korporátních médií, které musíme přijmout.“ 🙂 Fakt by mě zajímalo, kde, kdo, koho a jak nutí přijmout zprávu …
Záplavy neověřených zpráv z celého světa je plný internet A PROTO jsou i v dnešní době potřeba zavedené tiskové agentury, které umí pracovat se zdroji.

Ametyst

Pepa25, který je známý svým bezmyšlenkovitým a pohodlným příklonem k progresivistickým euromediím typu DenikN, nějak přehlédl fakt, že Brusel nalil právě českým masmediim 50 milionů eur, aby psali jen to, co schválí Brusel. Takže žádná pluralita názorů, a slepý konzument Pepa je toho důkazem.

Filip84

To je až takové Goebbelsovské! 😳

Byly zaznamenány scény vzrušení z Moskvy, kde premiér řekl, že ačkoli Sovětský svaz vynalezl svou Q bombu už dávno před mnoha lety, mírové síly SSSR udělají všechno co je potřeba, aby Fenvická bomba neupadla do špinavých, krvavých, rukou imperialistických, válkychtivých hyen“.

„Začátek roku padesátého devátého zastihl Zemana opět v plné činnosti, neboť i velké bolesti, které se zdají trvalé, propadají zvolna do smírné náruče minulosti. Jejich hrany zarůstají milosrdným časem a život, probouzející se každým ránem v nových tvarech a překvapeních, je pojednou tak samozřejmě nedočkavý, jako by se nic nestalo. Někdy v březnu opustil Zeman se svou matkou a malou Liduškou byt v domě na Žižkově. Přestěhovali se na předměstí Prahy do nového sídliště. Naposledy sestoupili strmou žižkovskou ulicí a Lídin stín, který se Zemanovi tak často zjevoval v tichu staré kuchyně při návratech z nočních zásahů, ztrácel v návalu nových starostí s novým bytem své obrysy a měnil se v laskavou vzpomínku. Pak přišlo léto, začínalo horce a Zeman netušil, jaký zvláštní případ mu přinese. Už i poslední vlny dávno odeznělé války se uklidnily a cizinci z celého světa, jejichž přílivu otevřelo Československo svou zajímavou náruč, s rozkoší vychutnávali pestré odkazy naši dávné historie. Hrady, zámky, obory a parky ožily turistickými zájezdy a výpravami. Letní setkání se záhadnou dámou odlákalo Zemana ven z Prahy. Byl by to příjemný výlet, nebýt ošemetných záblesků zlata, stříbra, šperků, a hlavně velkých, krásných, očí, které se podobaly rozkvetlým orchidejím, avšak tyto obdivuhodné květy, jak známo, nepostrádají jedu.“

Já jsem si vždycky kladl otázku, kdo tyto, rádoby intellektuální a rádoby sečtělé, komentáře vymýšlel, psal. Už to vím: Ametyst!

To je ono: Pepa je zavilý reakcionář, o kterém se ví, že se bezmyšlenkovitě a pohodlně přiklání k progresivistickým euromédiím typu DeníkN! ✊

Já nevím, ale náruč může být jakákoli, jenom ne zajímavá. Představa, jak si někdo vychutnává odkazy jakékoli historie s rozkoší, mi přijde poněkud perversní. Stejně tak nevím o tom, že by někdy ČEDOK vozil západní turisty do parku. Poltergeist se změnil v laskavou vzpomínku – to dopadl soudruh příslušník sakra dobře!

To je to samý: Pepa je bezmyšlenkovitý, pohodlný a progresivistický zavilý reakcionář! 👌🤪😂😂😂

Pepa25

🙂 Ještě lepší! Pnaebože, kde vy na ty voloviny chodíte? Vy tomu OPRAVDU věříte? Napište si Ježíškovi o zdravý selský rozum, toto už fakt nejde …

Nový příspěvek