Je faktem, že strašidla nevykazují největší aktivitu o půlnoci, ale ve tři ráno.Budíte se tou dobou? Pak jste v moci strašidel. BIGFOOT
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? vagra, pekynka před 5223 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedávno jsem někde četl, že národy Polynésie nazývají čas mezi druhou a třetí hodinou ráno tzv. čurací hodinou. Je to vcelku pochopitelné a lidské a jestliže se sejde v daný okamžik za stejným účelem více rozespalých jedinců, mohou se navzájem docela snadno a nechtíc pořádně postrašit. Děsit by se docela hodně, měl každý z nás před svým svědomím, /pokud má k tomu důvod/, a také chamtivých a zlých lidí ve svém okolí. Ti ovšem osnují a také uskutečňují svoje plány ve dne i v noci. Strašidlům lze čelit jasným rozumem, vrahům a zlodějům pak tím, že se co nejdříve ocitnou za katrem. do budoucna pak příkladem a patřičnou výchovou svých ratolestí.
0 Nominace Nahlásit |
já se strašně bojím půlnoci,ale jen když třeba ležím a podívám se na hodiny a je přesně 00:00 to se hned musi přitulit k příteli..když se podívám v 00:01 tak už mi to nevadí..mám z toho strach už od dětství..a ještě se bojím času 03:15 ale to spíš kvůli tomu filmu..nrjlepší je když se v noci vzbudím se na hodiny nedívat..
0 Nominace Nahlásit |
Také se budím ve dvě ráno velmi často a jak praví Dudu je to čůrací hodina. Biorytmus člověka je nastaven ne čištění jater a ledvin. V tuto dobu nastupují ledvinné a žlučníkové koliky častěji než v jinou denní dobu. Ale zase jak kdo to vnímá, obdivuju spavce co večer ulehnou a ráno se prvně probudí za celou noc.
0 Nominace Nahlásit |
jaký čas mají strašidla,středoevropský,londýnský nebo letní,,to
se musíte bát celou noc
JEDNA PRAVDA ALE PLATÍ MEZI ČTVRTOU A PÁTOU HODINOU MÁME NEJBLÍŽE
K SMRTI.v tu dobu umírá nejvíce lidí,
v tuto platnost se bere čas daný té lokalitě,a základní,ne posunutý na
letní
a jestli to je návratem sluneční přitažlivosti,bůh ví a......... nebo ti
duchové
0 Nominace Nahlásit |
bojím sa najviac svojich verných strašidiel. Ak som hore o polnoci, prvé ma napadne strašidlo „zasa som nič nestihla“ a hneď na to druhé „čo ma zasa dnes čaká“. snažim sa im vyhnuť a zaspať radšej pred polnocou
0
před 5223 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2635 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1347 | |