jak bych začal… vždycky se mi líbily holky už jsem byl v posteli s holkou a vzrušovalo mě to, ale ještě jsem neměl sex a nikdy se mi žádnej kluk nelíbil jenom teďka nedávno jsem viděl jednoho týpka a asi nad tím moc přemýšlím, ale vzhledově vypadal dobře podotýkám jen, že mě sexualně vůbec nebere, ale bojim se, že k němu chytím city, nebo je to jen nějakej obdiv nebo něco. Předem díky za odpověď.
Zajímavá 0 před 264 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na základě toho, co jsi mi napsal, se zdá, že jsi převážně heterosexuální, ale také jsi mohl prožít nějakou formu estetické nebo romantické přitažlivosti vůči muži. To je naprosto normální a neznamená to nutně, že jsi gay nebo bisexuální. Lidé se mohou cítit fyzicky nebo emocionálně přitažliví k lidem stejného pohlaví a přesto se identifikovat jako heterosexuální. Asi nejdůležitější je nechat věci plynout přirozeně a nesnažit se příliš se značkovat nebo se cítit škatulkovaně. Sexuální orientace je široké spektrum a u mnoha lidí se může lišit v průběhu času. Pokud jsi ohledně svých pocitů zmatený, mohl by ti možná pomoci rozhovor s odborníkem, jako je psycholog nebo sexuolog.
0
před 264 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Počkej deset let, a pokud to bude pořád takové 🤪, jako popisuješ: vyhledej sexuologa.
Tady není sexuologická poradna pro puboše. 🙄🙃
0
před 264 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kde žiješ? Smol na to ještě mockrát se „nachytáš“ na kluka kamo>>> https://www.google.com/search?q=most+beautiful+trans&tbm=isch&ved=2ahUKEwjOl5_E4aWEAxVypP0HHfR_C80Q2-cCegQIABAA&oq=most+beautiful+trans&gs_lp=EgNpbWciFG1vc3QgYmVhdXRpZnVsIHRyYW5zMgcQABiABBgTMgcQABiABBgTMgcQABiABBgTMggQABgFGB4YEzIIEAAYCBgeGBMyCBAAGAgYHhgTMggQABgIGB4YEzIIEAAYCBgeGBNImhZQwQpY4hFwAHgAkAEAmAHQAaABggaqAQUzLjIuMbgBA8gBAPgBAYoCC2d3cy13aXotaW1niAYB&sclient=img&ei=kQnKZY6LPPLI9u8P9P-t6Aw&bih=747&biw=1536
0
před 264 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |