Je několik serverů. Pokud jde o české servery, tak tam jsem už nějaký pátek první já v jedné hře, kterou tam lze hrát. Dnes jsem dosáhl skóre, jež je rovno jinému hráči na cizojazyčném serveru. On to skóre měl ale dříve než já.
Pokud jde o jeden server, tak první je ten, kdo dosáhl první skóre, které dosáhli dva hráči stejně.
Za předpokladu, že máme oba hráči stejné nejvyšší skóre, ale na rozdílných serverech, kdo je pak první? On a já jsem druhý, nebo oba máme pomyslnou zlatou medaili?
Zajímavá 0 před 44 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zase už se předvádíš, koho to zajímá, že nějaký tydýt si někde hraje. Hrdinové mlčí.
0 Nominace Nahlásit |
Všude platí, že nejlepší výkon je světový rekord, pokud dosáhneš stejný výkon, ale později, tak jsi pouze vyrovnal ten rekord. Když dosáhneš lepší výkon, budeš ty držitel světového rekordu ty
0 Nominace Nahlásit |
Většinou se hodnotí základě jednotlivých serverů, takže pokud jsi první na českém serveru, tak jsi první bez ohledu na ostatní servery. Pokud by se ale mělo hodnotit globálně napříč všemi servery, tak by pravděpodobně byl první hráč, který dosáhl skóre jako první. Ale v určitém smyslu můžeš říct, že oba jste na prvním místě, pokud berete v úvahu, že oba máte stejné skóre. Je to trochu otázka interpretace.
0
před 44 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |