Jsem kluk, 14 let, 152 cm, který má strašné problémy s tím, že má
velká prsa, za která se stydí. Prostě mě štve, že lidi na mě koukaj,
jako na cvoka, protože jsem býval cvalík, ale zhubl jsem v břiše, které
mám ještě taky trochu tlusté, ale prsa mi zůstaly.
Prosím vás poraďte.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4088 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nějaké cviky na prsa, aby se zpevnila.. podívat se na netu, jestli někde nejsou nějaké rady, diskuze,zajít do fitka, poradit se tam s cvičitelem, zkusit běhat a aktivně cvičit a sportovat.. to bych všechno zkusila já ..a možná i změnit jídelníček, jíst hodně zdravých věcí, narovnat se 😁 ..píšu vše, co mě napadlo, co by mohlo pomoct, kliky, plavání, lehsedy atd. ..myslím si, že tím by se mohla postava zpevnit a prsa by se mohla vyformovat.. pak budeš svalovec a né prsatec 🙂 ..taky jsem trochu špíček :-/ ..takže taky musím máknout.. já mám zase pneumatiku okolo břicha, takovou menší, ale mám.. protože hodně mlsám sladkosti 😛 a málo se hýbu asi :-/ ..a kdyby ti nic z toho, co jsem psala nepomohlo, tak já bych si pořídila nějaký pás přes prsa, stahovací, zeštíhlovací a normálně bych si to dávala pod tričko pro lepší pocit 😉 ..klidně si ho vyrobit z pružné látky, z široké gumy (sežene se v galanterii možná) nebo koupit zeštíhlovací pás nějaký pro ženy.. PŘEJI TI HODNĚ ŠTĚSTÍ AŤ NĚCO Z TOHO ZAFUNGUJE A CÍTÍŠ SE LÉPE! 🙂 PS: ještě mě napadla sportovní podprsenka pro ženy, možná to zní blbě, ale já když si ji obleču, tak vypadám jako chlap 😉 ..prsa se mi zplacatí a zvednou, a všichni se mě pak ptají KDE MÁM PRSA! 😁 ..nikoho nemusí zajímat, co máš pod tričkem a ty se budeš cítit lépe.. jen si to nebrát do školy na tělocvik atd. ..protože „děcka“ dokážou být fakt hnusné :-/ ..takže opatrně 🙂 HEZKÝ DEN CELÝ DEN A AŤ TO DOPADNE DOBŘE! 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? led, iceT, johana 56, Nevím, Poraď
před 4087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musíš spálit tuky v prsních svalech. Záleží na tobě co děláš se svím tělem. a záleží na tom, jakým způsobem jsi zhubnul. Navíc jsi ještě ve vývynu, takže to může zmizet samo, nebo když budeš cvičit na prsní svaly, tak se bude spalovat tuk a zvětší se sval sám o sobě.
1Kdo udělil odpovědi palec? Nevím, Poraď
před 4087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V Tvém věku je to u chlapců běžné. Zkus prsní svaly posilovat.
0
před 4087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |