ahoj jsem závislá na sebepoškozování, vsem v mojem okolí co to o me vědí to vadí ale me to pripadne jako normalní vec a jeste k tomu mi vadí ze mě k vuli tomu vsichni dospelí (i rodice) chtejí poslat k psichiatrovi vzdyt je to moje vec co delám proc jim to tak vadí? jasne asi chápu ze se o me bojí ze to nekdy prezenu (popravde uz sem se asi trikrát pokusila o sebevrazdu) ale stejne je to jenom moje vec já to delám RÁDA! sem na tom závislá uz od 8 let a ted mi bude 15
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? infant před 5392 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ty nejsi magor ale hloupá.Pravděpodobně vyžaduješ víc pozornosti než se ti dostává a tímto způsobem se na sebe snažíš upozornit.A ty sebevraždy jsou pouze demonstrativní.A ty navrch neubližuješ až tak sobě ale těm kteří tě mají rádi.Tobě dělá dobře že se o tebe bojí a máš velmi dobře spočítáno jak si ublížit aby jsi to přežila ve zdraví.Tak přestaň dělat hlouposti a věnuj se něčemu smysluplnému.
2Kdo udělil odpovědi palec? Nuk nuk, GangstaHelper, Radovan M
před 5392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
První věc – nejste magor, ani blázen.
Druhá věc – ano, Vaše věc to samozřejmě je, ale sebepoškozování
není závislost, ale projev něčeho – frustrace, nízkého sebevědomí,
nedostatku některých citových záležitostí atd. MOžná je to něco, co si
sama neuvědomujete, ale neco Vás vede k tomu, abyste si ubližovala, potežmo
se pokoušela o sebevraždu, a vaše okolí se Vám snaží pomoci.
Třetí věc – návštěva psychologa nebo psychiatra není ostuda, naopak.
Je to stejné jako když Vás bolí zub, tak jdete k zubaři. V tomto
případě je namístě psychiatr nebo psycholog. S dobrým psychiatrem si
popovídáte a proberete to.
0 Nominace Nahlásit |
Nejsi magor, ale ani v pořádku. Zajdi za psychiatrem, ale hlavně ne s přístupem, že tobě určitě nic není.
0 Nominace Nahlásit |
Nejsem od toho abych vynesl závěr.Tvé chování v 15 letech je mimo chování tvých spolužaček i jiných holek.Tvoje vec to není,je ti 15 let a strach o tebe je oprávněný.Sebevražda je „volání o pomoc“,proto chtějí rodiče aby si šla k lékaři.Například: řezat se žiletkou není normální.Zkus se nad tím co tě uspokojuje zamyslet a pak jít k lékaři!
0
před 5392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Znala jsem kdysi holku,která se sebepoškozovala kvůli klukovi.Dnes má několik dětí a je v pohodě.Já jsem na tom byla podobně,brala jsem matce prášky,nerozuměla jsem si s rodiči,neměla kamarádky a byla moc sama.Jsi moc citlivá a myslíš si,že ti nikdo nerozumí.Ono je lehké zemřít,život je těžký a plný nástrah,snaž se myslet pozitivně a být statečná,podívej se kolem sebe,jak je kolem krásně,příroda-stromy,nebe,slunce,květiny.To vše je tu pro tebe,už proto stojí za to žít.
0
před 5392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to nepřestane s pubertou, tak jo, si magor.
Zdroj: infant.blog.cz
0
před 5374 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |