Savier

Jsem sexuálně aktivní heterosexuální muž. To je v dnešní době vzácnost?

Tzv. Ohrožený druh?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 12 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

Ne.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
zjentek

No pokud máš ženu, Savier, a si doma vesele provozujete monogamii, tak jste asi fakt, dneska, docela exoti, podobně jako třeba vlci. Anebo labutě, či hrdličky, uřvané, všeobsrávající, tady, ze stromů, dolů..

Osobně jsem raději sexuálně deaktivovaný, pro jistotu 🙄

0 Nominace Nahlásit

Drap

Nemyslím, že se jedná o ohrožený druh-

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Ne, je to naopak zcela normální.

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Ne. To si jen jistí pomatenci myslí.

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Tím se NECHLUB a už vůbec ne nahlas či veřejně!!!
I v prostších dobách mého mládí byly názory na to, „co je to muž“ značně ambivalentní (zejména mezi ženami, což je pochopitelné), ale DNES? 😮

Šmarjá, už jen to, že jsi heterák je div ne ZLOČIN! Pokud jsi navíc ještě svobodný a bezdětný, jsi v loji (vymetou s tebou kdejakou pakárnu, ti co mají rodinu jsou jakž takž v pohodě). A jestli jsi navíc kuřák – tak se PŘIPRAV, že poznáš, zač je toho loket! O tom, že pokud jsi řidič ani nebudu mluvit (řidiči jsou z hlediska státní pakárny/fízlů VELMI snadná oběť). Když už nejsi ani bojová helikoptéra či jiný přijatelnější gender, tak doufám, že jsi alespoň trochu přičmoudlý (více v tomto ohledu znamená LÉPE).

A jestli jsi navíc k tomu úplně bílý smolař, tak existuje asi jediná rada – nauč se mluvit a psát ukrajinsky. Nic víc mne v ohledu „jak ti ulehčit v neštěstí“ nenapadá. 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Tonda Káňa

aliendrone: To myslíš jen jako vtip, předpokládám? Protože jinak je mi tě líto…

aliendrone

Tonda káně>>> Óóó! 😮 😮 😮 UHODLS!
Ano, byl to můj záměr, aby to vyznělo vtipně (pokud možno). Nicméně jde o vtip TRAGIkomický (s důrazem na tu tragičnost).
Ale jsem rád za tu tvoji lítost. Důkaz toho, že se vtip povedl – co si více přát. 🙂 Pokud jsem tím popudil nějakého dobrokáka, všechnomila, sluníčkáře či jiného pravdoláskaře – tím LÉPE pro moji spokojenost. 😁 😁 😁

Pepa25

Samohana je sice sexuální aktivita, ale většinou se tím lidé takto nechlubí …

Tonda Káňa

To víš, anonymita internetu 🤷‍♂️

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví