byla jsem u doktorky tak říkala že je to moc malinké a že mi dělat fotečku zajím nebude kvůli pověrčivosti ☹ byla jsem z toho nějaká špatná jdu kní za 2 týdny tak říkala že kdyžtak až pak mi jí dá. Je to od mé první menstruace (první den) 42dní tak asi teda jsem v tom 6.týdnu neřekala mi ani přestě.Mám trochu pochybnosti ale snad to bude v pořádku.Myslíte že její jednání je správné ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, anonym, pokazdejinak, Deli před 4711 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mě taky tak brzo fotku nedávali ( taky mě to mrzelo), ale na druhou stranu do konce třetího měsíce je největší riziko potratu. Tak snad tu fotku radši potom. Opatrujte se. Všechno bude v pořádku. A gratuluji.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jestli čtu správně, ale trošku nechápu vaši otázku.. Ale na fotečku je ještě brzy, já jsem obrázky vždy dostávala až v pátém měsíci a to u obou dětí, jinak takhle brzo tam nic neuvidíte..
0 Nominace Nahlásit |
Blahopreji a urcite je vse v poradku. Vyfotte si svestku ( treba kompotovou
) .. , takhle ted nejak vypada vase mimi… 🙂
Nestresujte se, nebojte se . Naopak : Uzivejte si to.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, hanny 2, pokazdejinak
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Místo pochybností raději úsměv. Jestli foto bude či nebude – na tom svět nestojí a lékařka asi ví co dělá. mimochodem – je to zatím jaký si bod na fotografii. A pro malé je víc pozitivně naladěná mamina, než která si dělá starosti. Myslím, že v této chvíli není nic lepšího než dobrá nálada a starosti raději stranou. Na ně je dost času až přijdou – třeba když v obchodě nebudou mít oblíbený bylinný čaj.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, pokazdejinak
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Její jednání je správné. Do třetího měsíce je riziko potratu dost
velké, jak už psala kolegyně nade mnou a proto si raději počkejte.
Doktorka jedná správně – kdyby vám dala teď fotku a nedejbože! by se
něco stalo nebylo by vám dvakrát dobře a fotka něčeho, co jste ztratila by
vás uvrhla do ještě větší deprese.
Nechte si udělat fotku až bude vaše děťátko krásně rozeznatelné,
větší a vyvinuté, bude to lepší vzpomínka než na ani ne dvou
centimetrové embryo :)
Radujte se z přicházejícího nového člena rodiny a nestresujte se :)
3Kdo udělil odpovědi palec? pokazdejinak, Elile, Deli
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
gratuluju a dejte na paní doktorku :) já jsem si vyprosila obrázek
z 1.ultrazvuku v 8.týdnu a stejně tam byla vidět jen taková malá bílá
ťupka :) … no a teď je z ní prvňáček ;)
opravdu, užijte si focení později, až bude teprv vidět něco
zajímavého… a nezapomeňte k tomu vzít i tatínka :)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moni, to mám velkou radost. Neřešte to tolik, pokud své lékařce věříte, nezpochybňujte její jednání. Případně se jí vyptejte… Věřte ale hlavně přírodě, svému tělu a miminku. Všechno bude v pořádku! Užívejte si to! 🙂
0
před 4711 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, takto… alkohol ani cigarety v tehotenstvi proste ne! Zato vitaminy rozhodne ano! Ty jsou moc dulezite, aby se miminko zdrave vyvijelo :) Osobně jsem brala Chytré miminko a vše bylo perfektní.
Na trhu je toho celá řada, ale já jsem našla tyto vitamíny https://www.ona-pharm.cz/superfolin-1/. Jsou docela dost doporučované, tak jsem vás chtěla poprosit o váš názor. Díky moc.
Určitě ale užívej vitamínky :) Doporučuje se to… Aby vše krásně probíhalo a mimi prosperovalo. Nezapomínej pak vitamínky i při kojení.
Prosím tě, nemáš zkušenosti s těmito vitamínky https://www.chytre-miminko.cz/produkty/chytre-miminko-superfolin-2/? :) Já bych je aji začala užívat, ale ještě hledám info :)
ja si nemuzu stezovat ja uz jsem fotecku mela prvni v 6 tydnu ted jsem v 10 tydnu a je prekrasna ta fotecka uz jde videt telicko rucicky i nozicky
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |