Dokážu si vyměnit sám plastové okno?Materiál mám,všechno co potřebuji,jen nevím,jjestli se do toho pustit.Veškeré opravy domu si dělám sám a nechce se mi na jedno okno na záchodě zvát firmu.Mám staré kastlové okno a potřebuje vyměnit,nové okno jsem dostal,tak Mám se do toho pustit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4990 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jasně , pusť se do toho. Kdo nic nedělá nic nezkazí . Já jdu taky do všeho a pak mám velkou radost, že se zadaří.Pak dej vědět jak to dopadlo.
3Kdo udělil odpovědi palec? BEAES, tom004, SajmonModer
před 4990 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsi zdatný kutil, tak to určitě zvládneš, hodně trpělivosti a štěstí přeji.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 4990 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsi zdatný domáci kutil pak není co řešit,pust se do toho není na tom nic složitého jen to musíš dobře usadit,vyvážít a upevnit,zadělat omíkou a pokud je kolem rámu okna větší mezera ta obezdít na stavební lepidlo a je hotovo.
0 Nominace Nahlásit |
S chutí do toho.Dělal jsem to na podzim v koupelně taky jako premiéru a okno drží.Vybourat staré,zaklínovat vyvážit nové, zapěnovat stavební pěnou, oříznout, zapravit maltou, případně vymalovat.Držím palce aby se povedlo.
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně ano!
Jestli jste zdatný kutil tak výměna okna
na WC bude brnkačka a dobrý tréning na další
domácí akce.
Nejhorší na tom je ten nepořádek po bourání.
Ale to vynahradí ten hřejivý pocit z dobře
provedené práce který zná každý kutil.
0 Nominace Nahlásit |
Hmmm . Pět hodin od zadání otázky.
Tak už je vyměněné? Brnkačka – ne? Jen to zítra či o víkendu
zapucovat a staré okno a suť dát na sběrný dvůr
0
před 4989 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak pokud si opravy děláš sám, tak podle mě zvládneš i okno. Aspoň se něco přiučíš. To manžel je vždycky až moc hotový z práce, tak většinou domácí akce odkládá nebo si nechá pomoct od profíků. Je ale pravda, že toho má dost. Teď se jim třeba na výrobně rozbil šroubový kompresor, tak řešili opravu – nakonec vyřešil, a to přes https://www.kompresory-filtry-servis.cz/ , ale to už jsem se moc rozpovídala.