Například soutěž „Najdi 3 rozdíly a máš 25,000 Kč“. Cena hovoru
70Kč/min.
Podle mě to buď tak šíleně zdržují, aby se jim to vyplatilo, nebo
řeknou, že jsi odpověděl/a špatně.
Ví někdo, jak to funguje přesněji?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3349 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už se to tady jednou řešilo. Kdysi jsem při přenípání TEV narazila na jednu soutěž, zvědavost zvítězila, čekala jsem, zda jsem slovo uhodla.
Těsně před závěrem soutěže někdo zavolal a podle mě odpověděl správně. Jenže „vnadná děva“ odpověď neuznala, ale ani neragovala, jak zní ta správná.
Projděte si článek " Víme, jak fungují telefonické soutěže
v televizi! Je to podvod?" a dovíte se, jak to chodí.
http://www.bulwar.cz/vime-jak-funguji-telefonicke-souteze-v-televizi-je-to-podvod/
Jde sice o starší informaci, ale domnívám se, že platí stále.
"Provozovatel této soutěže totiž není žádným Robinem Hoodem, který by rozdával spousty peněz za lehké otázky. Princip spočívá v tom, že si účtují 90 kč za minuty (někdy i více) a chtějí vás “udržet” na telefonu co nejdéle.
Vlastně jediným výhercem je provozovatel, který “vyhrál” jen od moderátora krásných 6300 kč + 3240 kč, dohromady 9540 kč. Příjde vám to fér? Není divu, že stanice óčko po tomto skandálu soutěž zrušila."
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě. Pokud chce někdo 70 kč za minutu, tak to určitě nesvědčí o charitě.
0 Nominace Nahlásit |
Nemožno povedať, že sú podvodné, keď sú oficiálne povolené, ale sú zamerané na zisk organizátora a prevádzkovateľa na úkor naivných divákov.
0 Nominace Nahlásit |
uch......všetky tieto sú na hrane zákona…na sk dostávajú za to televízie pokuty cca 10 tisíc eur .....áno, desať tisíc…a súťaže idú dalej
súťaže typu Cena je správna, Koleso šťastia a pod. by mali byť úplne legálne ale uvedomte si prosím, kde žijete
0
před 3348 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek