Příručka pro rok 2014
10.Procházej se 20–30 minut každý den a usmívej se při tom.
„No jiště“
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, pusinka50, redy, marci1, sofid před 3978 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nevím jestli nad zlato, ale vím, že jsem to našel mailech tuším už
loni i s doplněním: ))
https://calavie.signaly.cz/1302/prirucka-pro-rok-2013
Asi se jedná o hojně rozesílaný spam a bůhvíjak dlouho..
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Ano, tyto rady jsou nad zlato. Jíst stravu více rostlinnou, čerstvou zeleninu a ovoce, a bílé maso, žádné uzeniny, žádné konzervy, ani uzené, tučné a smažené maso a jen celozrnné pečivo. Po vzbuzení a kafem před sebou, sedím v tichosti při cigárku cca 10 minut a rovnám si myšlenky. Bohužel meditovat ještě neumím, neumím se odpoutat od myšlení a zůstat jen tak bez myšlenek. Ale spím déle než 7 hod. Každodenní procházky rychlým tempem nabudí hladinu endorfinu a dopaminu v mozku, t.j. hormony štěstí, že má člověk pak lepší náladu. Bohužel mi v létě někdo přejel pejska a tak se na osamocené procházky nedostanu, ani mě to samotnou nebaví, což je má chyba. Ale vím, jak při třeba hodinové procházce rychlejším tempem jsem měla hned lepší náladu:-)
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, že jsou nad zlato ( ne zlalo 🙂 ) a to nejen pro letošní rok, ale platí to stále. Akorát usmívat bychom se mohli častěji. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Tyto rady mají něco do sebe, ale chybí tam to podsatné. Nejsi na světě sám, všude jsou lidé. Je třeba aby jsi miloval ostatní, jako sebe samého. Bod 6 nepovažuji za nejdůležitější, některé se nedají každodenně splnit. Body 5,7 a 8 se dají provádět najednou při dojíždění.
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5913 | |
Drap | 4620 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1312 |
Divadlo |