e) jiná odpověď
Aktuálně jsem sám, „důkladně“ zašitý a doufám, že mě nikdo nenajde (nejspíš marně), než se mi vybije baterka a budu muset nahoru k adaptéru. Každopádně je to pro mne příjemné o samotě a v KLIDU rozptýlení dumat na tím, jaký je pro tebe rozdíl v tebou zadaných možnostech odpovědí
„a) ano, jsem doma sám“
a
„c) jsem doma zcela sám“. ;) :D :D
Možná to něco naznačuje, jen se dopídit CO! Kupříkladu nepohlavní rozmonožování pučením (jsi sám a přesto můžeš ve chvilce být vícenásobně), ale spíš to vidím na předčasnou kontrolu dna láhve určené k večernímu posezení či na zítřek. ;) :D :D
Edison>>> Jestli jsi chtěl ve mne vzbudit ZÁVIST a nakrknout mě, tak se ti to POVEDLO!!! :(
Nevíte někdo, PROČ ženské, když vaří a vůbec kraví kolem štědrovečerní večeře prostě MUSÍ dělat takový chaos, stres, hukot a vůbec bordel? JAK to dělají v jiných rodinách? Jsem prokletý, že jen v mém případě se to prostě NEOBEJDE bez komplikací a stresů? Vánoce jsou přeci svátky „klidu a míru“, ale tady to vypadá Stalinrad hadr! Chjo… :-}
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
c) jsem doma zcela sám
Zaplať pánbuh…
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, jirka F, Kepler, aliendrone
před 1778 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
b) mám u sebe někoho
Zase blbě postavená anketa.
„Jste dnes doma sami, nebo u sebe někoho máte?“ (když odhlédneme od té
úplně blbě postavené čárky, kterou jsem už opravil)
Upravil/a: quentos
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, jirka F, Kepler, aliendrone
před 1778 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
e) jiná odpověď
Je tady CELÝ internet. Taky jsem u sebe nad dvorem viděl zlatá prasata, hned několik. Později se zde má otočit ještě buď Santa, děda Mráz anebo Ježíšek, nevím… Já DOUFÁM, že teda nikdo další už dneska nepřileze! D;
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Kepler, aliendrone
před 1778 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a) ano,jsem doma sám
A vůbec mi to nevadí, už to tak mám 15 let. Akorát zítra mě přijede navštívit dcera.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
e) jiná odpověď
Buďte prosím opatrní – riziko, že člověk dostane infarkt, je nejvyšší na Štědrý den v deset hodin večer, napsal na svém webu list The Daily Telegraph, který se přitom odvolával na zjištění odborníků. Stres, smutek a nadměrné požitkářství může být smrtící, píše deník.
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
e) jiná odpověď
Sám a manželka je taky sama se mnou. Takže nejsem sám i když jsem sám. Na blbou otázku je zkrátka blbá odpověď
0 Nominace Nahlásit |
e) jiná odpověď
Štědrý den trávíme v kruhu rodiny a už se těšíme na příchod
Ježíška. Do té doby si zpíváme koledy: https://www.youtube.com/watch?v=fk_YMN2_GY8&t=394s
🙂
0 Nominace Nahlásit |
b) mám u sebe někoho
Jsem doma s manželkou, dcerou a vnukem. Pozítří se spojíme přes Skype s dalšími vnuky a synem.
0 Nominace Nahlásit |
Aliendrone, to jsem v oumyslu neměl. Já bych vůbec nejraději provozoval zimní spánek. Zalézt v půlce října a vylézt tak v půlce března. Nesnášim zimu, nesnášim vánoce… Kdyby se někdo ptal, tak hlavně kvůli tomu hromadícímu se pokrytectví všude kolem a do toho stresy a hoňky… A to právě kvůli pokrytectví.
Lidi maj bejt na sebe milí pořád!!! Ne jen na vánoce…
Drape tvá odpověď nebyla vůbec blbá, spíše se zdá, jako by vypovídala o hodně blbým vztahu. D;
Omlouvám se,za špatnou anketu a to jak slovně tak hlavně přeházená písmenka přeházení písmenek v anketě nejsem schopen žádným způsobem ovlivnit.
Ad: jirka F: Nic si z toho nedělej. Myslel si to dobře. Požehnané Vánoce Tobě a všem lidem dobré vůle. 🙂♥
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |