V kolika letech jste se stály milionáři?
Jste Milionáři?
Upozornění
Zdá se, že jste příliš struční. Nešetřete písmenky a důležité informace napište přímo do otázky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 1847 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nejsem milionář, ale jsem korunový multistotisícionář. Můj finanční majetek přesahuje částku 400.000 Kč.
Korunovým milionářem bych se měl stát přibližně kolem třicátého roku věku, pokud vše vyjde podle plánu.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Lgee Nahlásit |
Za prvé ti do toho nic není a za druhé, proč oslovuješ pouze ženy? Nebo neumíš česky?
0 Nominace Nahlásit |
Fak si myslíš, že Ti někdo dobrovolně a veřejně sdělí údaje o svém majetku? Použij mozeg a přestaň klást tyhle hloupé otázky.
0
před 1847 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Elkon – já se neptam na konkrétní majetek, ale jen v kolika ses stal/a milionářem jestli v 5 letech nebo 70.
Dvě věci: 1. Ani do toho Ti nic nejni, 2. jakákoli odpověď jiná, než odmítnutí odpovědi už dsama o sobě říká, kdo je a kdo není milionář. To samo o sobě je sdělování výše majetku. Tak vychladni a přestaň se chovat jako TIPAŘ! Zatím mám z Tebe dojem, že hledáš oběť pro některou z nekalých činností.
Těhle případů známe… I tr. činnost se dá dělat přes net. Uvědom si, že takovéto shánění informací o majetku druhých by mohlo být hodnocení jako tr. č. krádeže nebo loupeže (nebo jiného) ve fázi přípravy.
" by mohlo být hodnocení jako tr. č. krádeže nebo loupeže (nebo
jiného) ve fázi přípravy."
Poněkud přehnané tvrzení. Pokud se mně na ulici někdo zeptá zda mám
hodinky, předpokládám, že potřebuje vědět kolik je hodin. Rozhodně na
něj nebudu hned volat policii, že mi je chce ukrást…
Příprava, a kde máš nějaký důkaz ze chci někoho okrást, jen se normalne ptam protoze me tok zajima to bych asi musel být nějaká fetka kdybych byl schopný krást a takový se na netu neobjevují
Od dokazování jsou tu jiné instituce. Krom toho já jsem řekl, že mám takový dojem, z ničeho Tě neobviňuju… Zatím. Podle Tebe kradou jen fetky?? Asi s tím máš nějaké zkušenosti… Zloději se taky jen normálně zajímaj o majetek druhých…
Jen říkám že zajímání se o majetek ostatních není trestný čin, to bych mušek třeba někomu chtít ukrást peněženku což se mi nepovede a to je možná pokus o krádež.
Edison a ty se přestaň chovat jako guma a chovej patřičně, v tomto případě jako běloch na českým webu. Tento můj příspěvek zdůvodňuji ochranou slabšího na internetu. Kapišto.