Jsou lidé a není jich málo,kteří sebe sama nemají rádi.
Protipól – kření se na sebe do zrcadla a obdivují se.Narcisové.
Paní H. Růžičková prý sama sobě, po ránu,při pohledu do zrcadla,říkávala:„Nemám tě ráda,ale umeju tě.“
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, aramah, rynek878 před 5132 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vzhled příliš neřeším. Skutečnost, kterou nelze změnit. Ale co občas nezvládám, jsou moje emoce. V tomto případě nepomůže ani vůle ani rozum. Ubližuji sobě i druhým… Těžko se pak leccos napravuje…
Takže v tomto smyslu ne.
0 Nominace Nahlásit |
Že bych se nějak obdivovala to ne.Ale musím se sebou vycházet jako s ostatními.
0 Nominace Nahlásit |
Ráno: při pohledu v zrcadle – no ty vypadáš!
oběd: nejez tolik
večer: zase jsem nic neudělala
ale inak jsem spokojena 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Mám se ráda, nemám potíž se ráno podívat do zrcadla, pokud mne někdo urazí, tak se nad tím zamyslím, ale neberu si to osbně, pokud mne někdo pochválí, tak poděkuju a zahřeje to u srdce…nevím, jestli už se má považovat za narcise v tomto ohledu či ne…
0 Nominace Nahlásit |
Že bych se sama obdivovala, to ne, ale potěší mě když mě někdo řekne že mám hezkou postavu a nebo že mě to sluší.
0 Nominace Nahlásit |
Člověk kolikrát nenávidí některou svoji vlastnost a uvědomuje si to naplno, dokud zachovává chladnou hlavu. Pak přijdou emoce, a to už nám nic nepřekáží, abychom opět ukázali tu špatnou stránku. To mám i já, ale rozhodně se kvůli tomu „nenenávidím“. Člověk se musí mít rád, aby tak nějak žil.
0 Nominace Nahlásit |
Ráno to bývá krušnější, ale při večerním pohledu zjišťuji, že se mnou ta osoba v zrcadle stále je a musím říct, že až na některé detaily jí to docela sluší :D.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |